Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo saradjujte, to gradi npredak.
Joj ovo volim, kad đikanija dođe na klix, da orgija ovdje, kad se pojavi neka vijest u vezi chetnika Dodika. Nayebem vam se majke nacionalističke, fakat se s vama ništa ne može lijepo. Čast pravim, normalnim Srbima. Nisam musliman, ali imam iskustva sa sva tri naroda, i Bošnjaci su najnormalniji, i najviše za pomirenje. Ako neko kaže da se varam, govorim za većinu Bosnjaka, a ne za par Balija. Pozdrav svim dobrim ljudima!
Tišina mu-đikane! Pozdrav dobrim ljudima!
nista ne gleda sa simpatijama...mozes begenisati jos gore dalje pa da bude...pripoji kosovu...nemoj....sramota
Lijepo je viditi kad se simpatišu Srbi i Šiptari, možda i "gay pride" zajedno organizuju! Uglavnom pohvale!!
Srbiju gljedam s mnogo simati, bujrum kod nas u koljačnicu
Jel mi netko može objasniti ovo oko rudnika Trepča? Prvi put čujem za ovo.
Trepca je rudnik na teritoriji Kosova, svu infrastrukturu za rudnik je napravila Srbija, isto nesto se desava i sa telekomunikacijama i sa onim vestackim jezerom na granici Kosova i Srbije.
@Varaga900 Aha, i sad Srbi žele zadržati upravu rudnika,jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rama, samo lagano....
Ma ja , lepo se slažete , smejete , trgujete i tako to... Al , po diktatu Ba-je , a uz sugestije Vučka , BiH to isto ne može .....
politicari su govna
@drinsky1 A vi , samo i jedino , za BG pašaluka...( stvari idu u tom smeru..) Uostalom , to su i predvidela čuvena braća Tarabić , u Srbiji vrlo poznati i cenjeni književnici. Kada se to desi , mir i blagostanje će nastupiti na ovim prostorima..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovakva izjava može samo značiti da će uskoro sukobi početi..i to žestoki...
"Treba podijeliti sa sugovornicima što mislite, pristojno, a zatim nastaviti razgovor koji možda neće imati završetak u obliku nekog slaganja. Osnovno načelo treba biti da smo suglasni da nismo suglasni po nekim pitanjima, ali da moramo jedni druge slušati". a onda sasvim nepristojno nastaviti po svom.
Vucicu se usta navlazila...
DA SE NECES PRESELITI U BG?!
...da su srbi poslušniji, davno bi im ameri aminovali veliku srbiju. a da je papa srbin, bila bi srbija oko karavanki. ovako, ništa.
Da smo mi savitljivi kao Hrvati, druga bi priča bila, ali tvoju drugovi ne dadoše.
@NinoBelovSRB ...ybg, ubilo vam "antifašistu".
Vrlo mudar i sposoban političar ovaj Rama!
Vučko se podmladio sjedeći kraj svog dragog predsjednika. Kakav ozaren izraz lica... To Vučko, ljubav prelazi sve granice!!!
Bakčić je ograničen i radi samo za bakšiš. Nije u stanju vidjeti dalje od nosa. Ali, sve u svemu, ne možemo više jedni po drugima, samo zajedno ide, u okviru BiH.