Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sad posle Albanije odmah i Azerbejdan obic da vidi kako su oni tamo!! 😁😁😁
Albanija nam je krajnji domet 🙈
naravno da treba,ako dogovori 100 onih dronova preko braće, eto Muje do beograda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ovaj sefik je merioneta, apsolutno beskoristan lik. A ovo prepucavanja na relaciji dodik-bakir i posjete srbiji-albaniji su nista vise od predizborne kampanje i kupovine jeftinih glasova od ovaca koje nista ne razumiju.
i dzafketa neko da primi...
Da nebi bilo zabune Džafer je krenuo u posjete državama po abecednom redu... Sledeći je Azerbejdžan i tako dalje
koronaaa-bananaaa, o ooooooo, koronaaa banaaaaa........ kornaaaaaaaaa, banaaaaaaaaaaaaa, ooooooooooouuuu, koronaaa...bananaaa.... hajmo sad svi zajedno:
Bit će od ovoga velike koristi vidi se po slikama :-)
to je kad nije na fizickom niko dernuo samar i izdero se "prsa naprijed, ramena gore", jbt pa mi smo u onom "trulom" jelte sistemu u novembru napoju radili fiskulturu u potkosuljama, sorcevima, startaskama, a cure, i to pazi sad - SVAKA RADI FIZICKO, one u trikou, strample i na nogama cvicke, i onda nam dadose olovke 92ge i glasasmo, pa sta ja sad cojeka zezam, nidje veze.
Do juce se govorilo "zaostali k'o Albanija" a sada samo tamo mozemo ici u sluzbene posjete. Ogroman uspjeh vanjske BH politike, zahvaljujuci mudrom vodji Causeskom🤮
Dobro je da i oni negdje odu u posjetu i obnavljaju prijateljstva. Samo, prava bi stvar bila da sse podjele, pa da Npr. Dzaferovic ide u Rusiju, Dodik u Tursku ili arapske drzave, itd. Time bi uradili vise za drzavu i narode u njoj
ok, i šta fali sada da je ovaj Dđaferović PREDSJEDNIK CIJELE NAM JEDNE I JEDINE BOSNE I HERCEGOVINE ,.. i šta bi bio to problem, da smanjimo administraciju, vlade, ministre i sva ta sranja koja nose sa sobom , da i mi budemo normalna država,...
HAHAHHHAHHAHAHAHHAHHAHAH Sa SDA i do Paslestine 😂😂😂 Ima li jos neko ko se stidi ? Prozivljavate li i vi transfer blama ?
Što ne skokne do Banja Luke!
@kod23 Ali cune svaka trazi od bosnje rado neg one ostale
Ocekuje se milionski trgovinski ugovor. Dzaferagic ce ponuditi Albancima Skakine ramazanske topove a ovi zauzvrat sjemenke i vruc kuvan kukuruz.
ponesi nam sta da valja, vidi koliko se bubrezi dole mogu naci
To Sefiku. Kliksovci na aparatima.
Ričard Giir