Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako, prodje jos jedna smotra u lipicama.. a niko da se obazre na nasu cuvenu ergelu...ttctctccc
Gladbah rastura Valenciju 4:1 ponovo Stindl . Mante se politike latini su to organizuju nesto samo kad im treba .
ko sto rekli stari egipcani.pusenje dozvoljeno cak i pozeljno.
balkanski gambit
Vijesti susjednih i komsijskih televizija ne prenose u cijelosti teme sastanka vec naglasavaju to da je Bosna velik problem sa rastucim islamizmom i da je opasna po Hrvatsku ili Srbiju. Zato se Bosnjaci najvise trebaju boriti protiv Radikalnih islamista da ovi okolo ne rjesavaju probleme umjesto Bosnjaka, ako to budu radili iskoristi ce sve da bi jos vise ocrnili Bosnu i Bosnjake i da bi opravdali svoje zlocine u ratu u BiH kao stoje Genocid itd.
Malo nas je al smo zato govna
BIH
Moj Tito da se podignes pa da vidis kakvi ti dzukci vladaju zemljom i jos veci dzukci dolaze im u posjetu
srbija nikad nece biti primljena u eu.....naravno ni jedna balkanska zemlja u kojoj ima vise od 10% muslimana......na kraju krajeva englezi,njmci a pogotovu francuzi su oznacili bosnu kao leglo terorista a bosnjake kao narod koji je procentualno najucestaliji u idilu....
U svakom slucaju se treba boriti protiv svakog vidaradikalizmai terorizma. Ali samo jedan narod je genocidan. A genocid je najtezi zlocin protiv covjecnosti.
tako je...samo srbi na planeti i u istoriji staroj 8000 godina su presudjeni za genocid....valjda i to nesto znaci....