Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbo te Šešelj!!
Ovakva Hrvatska je u EU?? ..a mi nismo Covicu vjerovali kad nam je rekao da je on "Nosilac evropskih vrijednosti"
@BulevarZezancije Jarane, znaš koliko nama zatrza belegija kako nas neko zove? Hag je jedina institucija koja svakome daje pravo ime i etiketu. Da ti ne nabrajam opisne pridjeve za vas koje priliče samo poremećenim manijacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ne ocekujem nista inteligentno od osobe kojoj americka diploma sluzi za skakanje po tribinama i pjevanje u mikrofon. Jadna li je Hrvatska sa ovom seljankom.
Pa vi punite budzet ovoj drzavi.
Mala.. sram te stid bilo
''Autogoolovi'' su sastavnio političkih igara.
Ja ne vidim tu sliku na njenom profilu. Može link?
o neukusima ne vridi raspravljati
Ohrndana ofajla ustaska
Ucite djecu da znaju ko su im neprijatelji i budu oprezni u budućnosti! Ne budite naivni, da Vas ponovo ovi ili oni kolju zato sto ste im vjerovali!
Plitkoumna posvuduša. Sramoti Hrvatsku na svakom koraku
Ustaška nacistička drolja... Neka joj opet ide Munira i ostala bagra
Praljkovace joj se familija napila
Hajmo mi Bošnje u Hrvatsku na odmor,da im ostavljamo hiljade maraka da mogu opet izvršit agresiju na nas.Nikad pameti necemo doci,Kosovari su napredni zato sto su slozni imaju svoje JA,bojkotuju,ne lete sigurno u Srbiju da ostave platu.
Naspite i njoj jednu Praljkovaču....
Sad bi u BiH Kafkinim procesima obrane i napada Željko "u ime Hrvata" trebao Kolindu proglasiti personom non grata :-) :-) da još malo ovaj teatar dramatizirani naložimo :-)
Sisato govance Ustaško
To je znak da je ZENA bez karaktera ide po SREBRENICI prodaje se da joj je zao sto se dogodila SREBRENICA a podrzava ZLOCINE u HERCEGOVINI i njene ZLOCINCE.