Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah cuj prebijen rođak,i meni su ima dvije prebili od tetkine zaove djevera
Haradinaj nije Albanac, vec Cherkez
Primitivci
Ma ne vjerujem. Novinarska patka. Gdje bi Kosovari tako nešto
Ma nista… to je kod njih kao obaranje ruke kod nas
I kod nas se moze desiti da pravdu pojedinci uzmu u svoje ruke kad aktuelna ocigledno nije pravedna. Daju nagrade kriminalcima i zlikovcima, zaposljavaju ih po administraciji. Ja bih se zabrinuo da sam kakav beskrupulozni advokat ili pravnik i da sam, uvjeren da sam nedokuciv, drugima radio o glavi. 👳
Malo po malo, opet ce da se uvede krvna osveta. Vec je pocelo u Crnoj Gori, Kosova, a onda i Srbija. 😒 U Albaniji to mozda nije ni novina.
Jadna metalna palica,svu su je unakazili.
pa dobro nek ih pitaju ko ih prebio, znaju sigurno. nece ih dzaba bit sigurno😂😂😂
@ReufReuf imaju razloga kao 92-e
Ma prebio ga Vučićiraj Aleksju
Srbi