Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako neko može pričati o PRAVNOJ DRŽAVI a u samom startu kuršlus.U Pravnoj državi gdje svi njeni stanovnici Moraju biti RAVNOPRAVNI udaren je pogrešan kamen temeljac, jer jednima/ konstutivnim / je dato Pravo a drugima OSTALIM je oduzeto Pravo i sa tim uvođenjem jednim RAVNOPRAVNIJIH od drugih,koje nazvaše OSTALI.DAKLE U SAMOM STARTU JE UBAĆEN VJEČITI PROBLEM RAVNOPRAVNOSTI SVIH LJUDI .
Dok god se neizmjeni ova Nakarada od Ustava koja nepostoji nigdje , u ovoj državi nema života. STVORENA JE NESIGURNOST ZA SVE GRAĐANE NA RAZNORAZNE NAĆINE I PO MNOGIM BITNIM PITANJIMA ZBOG ČEGA MNOGI NAPUŠTAJU SVOJU RODNU GRUDU ,JER SE NEVIDI KRAJ PROBLEMIMA KOJI NAS GUŠE.
jbg. muslimani izabrali ste hrvatima komšića, a sebi blokadu bih. hrvati imaju hrvatske osobne iskaznice s kojim mogu iči bilo gdje raditi, živjeti, kupovati nekretnine i sl. po EU.
Zna li Klisović šta tačno piše u presudi Ustavnpg Suda ili " gađa" onako! Šta vas gospodine iz SDP-a HR boli za Bosnom? Bolje vam je pogledajte na Plenkovića, Uljanik, Agrokor. Pogledajte kako gradite most na falsifikovanim dokumentima. Poništite dogovor Milošević - Tuđman i Boban - Karadžić! Odreknite se ustaštva, ogradite se od UZP-a i tako redom. Jednom rečju niste neka sila! Pokajte se za agresiju na BiH. Niste mogli tada - sada još manje! Impotentni ste!
Kako ovi mamlazi iz HDZ-a ne skontaju da se Bošnjaci samo bore za svoju državu. Dokle god je ovim iz domaćeg HDZ-a stražnjica u BiH ,a glava u Zagrebu,Bošnjaci im nikad neće vjerovati i birace Željka ili sličnog ,da se zaštite.
La(h)ko je prosipati političku pamet kadi si akcijama ''Oluja, Bljesak, Grom ...'' protjerao Srbe, prebrisao konstitutivnost Srba i stvorio nacionalnu Državu Hrvata. Onaj koji maše kvazinacionalnim, nacionalistiškim, šovinističkim i zaboravlja da je učesnik dogovora o ''podjeli BiH'' nam priča priču.
Nije samo da je iziritirala vec je ona sto setice BIH svoje odsvirala.
??? mileo
Hocete po Dejtonu? Eto vam Dejton. Sve po "zakonu".
Bosnom šetaju umišljeni stranci - došljaci koji misle da su njihove želje prioritet. Ne stanuju u prihvatilištima i ne šalju priopćenja.
Joško Klisović: "Izbor Komšića vodi u nove sukobe". Zašto klix nije prenio i ovu izjavu koji je dotični dao? Čemu laganje i prešućivanje?
A sta drugo ocekivati od ustasa
Ma toje jedna Kurva ustaskih zlocinacac,sto prlja BOSNU,i Bosanski narod.nikad niko nece dozvoliti 3xentite kako to zele ustaski zlocinci.nije 92GOD,SADA SMO JACI I JOS UVJEK JACAMO DA VRATIMO USTASKO CETNICKIM ZLOCINCIMA STOSU NEDUZNE MUSLIMANE UBIJALI NA MUCKI NACIN.TEGBIR
Čovjek je rekao, a klix prešutio da se mora provesti odluka Ustavnog suda. Halo lažovi zašto ne citirate sve?
Pedlja. Al znaci pedlja BiH necemo dati nikada nikome. Alija dabogda ti se sjeme zatrlo sto potpisa kapitulaciju i RS
Alo Komšićevci, pjeni li se kako? hahahh
Ovo je klasicna zamjena teza. Treba ukazati na bit i ishodiste problema jer problem nije Kolinda, nego su problem one politicke snage koje godinama ustraju na hegemoniji i preglasavanju Hrvata kad i gdje stignu, premda su svjesni da je FBiH zajednicko dobro koje smo skupa branili i oslobodili. Bit citave price je ta da te neke zloceste, hegemonisticke politicke snage godinama iritiraju Hrvate u BiH gledajuci nas s visoka i docirajuci nam kako trebamo a kako ne trebamo misliti. No pasaran!
Bošnjaci niste vlasnici BiH osim u onih 22% koje ste u ratu imali, s toga nemojte govoriti MI i pritom misliti na BiH. A da ste zeljni promjena kao sto kazete glasali bi ste za Faletara i Nasu stranku a ne za SDA DF i SDP zato se kanite ove svoje moralne i politicke demagogije.
sine cega si ti vlasnik mater ti yebo svoju. sta ti imas jadnice osim to malo jezika skojim bi dobro mogao daga popusis nekom bosnji ili srbi