Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je slucajno aludirao na nasu \"bracu\" u susjednim nam, antibratskim bivsim jugo republikama, sada drzavama? Hoce oni i sa vragom da se udruze...bez da trepnu...
Evo sta je Medvedev danas izjavio u Beogradu: „Vi ste se hrabro borili protiv fašizma. Druge zemlje su se odlučile na kolaboraciju i pomogle Nemačkoj.\" To mi je najdraze.
I tisina tamo, da se ne bi smrzavali zimus.
A o antifasistickom sentimentu...to vec nije stvar onih koji su bili na suprotnim stranama.
Aman, zaman, imovina INE u Srbiji??? Sto svaasta izmislite i skontate u vasim bolesnim glavama!!! Po ovima je sve na prostorima bivse Jugoslavije, ama bas sve, hrvatsko-muslimansko!!! I sami Kalemegdan!!! Da paradoks bude veci, stalno kukaju do neba(sto je ujedno i najpateticnija prica koju su servirali zapadu, a zapad objerucke prihvatio!!!), da su bili ugrozeni, molim te, u Jugoslaviji, pa su morali posto-poto da se oslobadjaju srpske dominacije!!! A onda pricaju kako je sve po srbiji njihovo, i naftna crpilista, i gasna, i busotine, i nis, i pumpe, i sve ostalo...pa i skupstina srbije, je, gle, njihova...Jeste vi sastavili oko catrnje, bre??? Pa kad ste toliko bili ugrozeni, odakle vam imovina, mame vam ga spalim? Jel jedno ili je drugo?
To sto je \"Palata Federacije\" u Srbiji ne daje za pravo svakom balvanu da joj promjeni ime u \"Srbija\". Nije ni logicno jer ni palata \"Albanija\" nije promijenila ime ni nakon rata sa Albancima na Kosovu. \"Lukoil\" je vlasnik \"Beopetrola\" kompanije u cije je vlasnistvo \"dospjela\" sva imovina \"INA\" u Srbiji. Naravno da ce \"Lukioil\" da se kaci za fasiste jer zivi u tudjem stanu. Tadic i ekipa su prije 5 godina \"zaboravili\" da obiljeze 60 godina od oslobodjenja Beograda (ali su do tada vec vratili rojalisticke nazive ili promijenili imena ulicama koje su nosile imena oslobodilaca iz redova Crvene Armije). Jasno je da je ovo samo lazni antifasisticki sentiment na obije strane. A i Dodik nije mogao da izdrzi da ne dodje da malo da se igra 1946. u Beogradu.
Ruse interesuje Return on Investment to jest da pokupuju infrastrukturu Srbije za sicu. Srbija hoce da pojaca apetite EU da joj ubrzaju clanstvo u EU tako sto ce se koketirati s Rusima. A RS je privatna basta jednog kriminalca koji se krije od pravosudja davanjem laznih obecanja odrzavanja predratnog stanja.
[img]http://fratria.ru/mediaupload/Spartak-Rostov_03.11.2007/05.jpg[/img]
TAKO SE TO RADI!
Provjerena informacija: Glas srpski je objavio u srpskom programu radio televizije srpske, da će svesrpski narod republike srpske uskoro moci na srpskom jeziku i srpskom portalu bl-x.truć velicati srbe, srbiju i sve sto je srpsko, na srpski nacin kako to samo srbi znaju.
zali boze sto izgubi dragocjeno vrijeme citajuci ovu glupost. srbi imaju zadnju rijec vezano kosova, rusija ce u tom pomoci ....bla bla bla blaaaa itd. obicna suplja prica. pa kosovo je vec medjunarodno priznata drzava vec duze vrijeme. imali taj međed kalendar kod kuce. btw. ak se ne varam zimus su vam braca rusi zaustavili dotok plina, pa su vas spasili madjari i njemci. ja bi prije reko da su oni dosli kupiti poneku firmu za dinar ili dva, zato je i bio razgovor u cetiri oka.
hajmo šumnjaci u šume
Turci, znamo da vama ne moze doci niko u posjetu ne racunajuci sestrorazredne briselske i vasingtonske sluzbenike, a nama dolazi brat i prijatelj Medveev, predsjednik najvece zemlje na svijetu i to jos bratske.
ne serendaj...
sad ode medjed na kosovo