Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo je bolestan ne zamjerite što svašta laprda.
@or.ha@hotmai... pozdrav tebi,a sto se tice ovo sto sam napis\'o juce ne trba cekat vec tuzit ovog genocidnog fasistickog direktora interpola u Beogradu milos oparnica koji skriva najveceg zlocinaca genocidasa poslije hitlera ratka mladica!Sta li ceka haski sud da mu postavi ultimatum?! BiH4EVER!
...koliko puta su hvatali Ceku-a u raznim dzavama pa nakon tri-cetiri dana morali ga o svom trosku prebaciti na Kosovo. ...mislim da je vrijeme da pokrenu postupak protiv Intrpola .....
Hahahahahahaha,stvarno su cete nepopravljive. NIJE SIJA NEGO VRAT. Pa ovim clankom sami priznaju da su potjernice obustavljene ,narocuto recenicom.Država \'A\' ne može raspisati potjernicu protiv državljanina države \'B\', ukoliko nije saglasna država \'B\'.\" (sporazum izmedju Srbije i BiH) I potjernice nisu obustavljene nego samo nisu visljive.SVASTA. Potpisujem Pipo.
@sds Ti prvi?
Ganić je tada mislio da će JNA roknuti Aliju, pa da se dočepa položaja predsjednika presjedništva. Sada prodaje patriotizam po Sarajevu, što ne ide u SAndžak da ga tamo malo prodaje.
IMAM KONSTRUKTIVAN PRIJEDLOG,DA smrdljivac ganic KRENE PREGO GRANE PA DA VIDIMO STA CE SE DESITI?!
@BRKO Pravi si panj i to bukovi panj.
Evo mene! Boby. Nisam pravio Pipu za kutiju cigara. Nego sam ga pravio iz ljubavi.Sad ce njemu babo da srijedi papire,pa ces ti ljepo meni u ameriku doci,da radis sa starim na konstraksh-nu! Ali suti sine,glavni izvodjac radova je velika srbenda iz Chikaga. Hajde Pipo,spremaj se i ponesi babu svome travnickog sira,nasa zena radi na carini. Obrni okreni,srbin je u tebi i meni!
Naprijed, Srbijo. U procesuiranju ratnih zlocinaca na podrucju bivse Jugoslavije trebaju svi da odgovaraju, a ne samo Srbi. Niko ne smije biti postedjen.
kako ispadaju smijesni to je cudo!! nemaju petlje priznati srpskoj javnosti da su popusili slucaj pa ih i dalje obmanjuju ovakvim glupostima.prije svega interpolova centrala je donijela odluku da povuce sve potjernice i da su u svim slicnim slucajeviima validne samo prijave suda iz HAGA...da se jos podvuce da je sud u hagu odbacio ovaj slucaj i da ga je predao sudu BiH... mislim,dokle ce srbi dopustati da ih ovakve prikaze obmanjuju i vuku za nos!?? ma mozda oni i vole da neko manipulise njima i da ih laze!
@porotnik, nisi ti kreten, već tvoja majka. samo si primio njene gene.
alahu ekser
Pita li se neko zašto se traži ostavka Sadovića. Sve na stranu tip je kreten.
Ovim srbijancima izgleda opet treba neke stvari pojašnjavati, nešto su se nafurali, kao oni neka sila, nešto oni... precijenili su se opet, treba ih spustiti na zemlju, konstantno im davati do znanja ko su i šta su..