Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valter je umro1992
@BosMan345 original IIzvini mozda sam trebao reci "VALTER JE UMRO 1992" :*
Bata Živojinović je neosporno bio veliki, ako ne i najveći jugoslovenski glumac, ali kako to u životu biva, teško je da čovjek u svemu bude dobar.Zbog nezaboravnih filmiskih rola koje je ostvario realno mu se treba pokloniti. Ono što je radio u poznim godinama od devedesetih na ovamo u značajnoj mjeri su umanjili njegovu nadnacionalnu dimenziju stečenu filmovima u kojim je glumio, posebice radi njegovog ultradesnog nacionalizma i lošeg dojma kojeg je ostavio na ljude van Srbije. Pokoj mu duši.
Valter je bio samo jedan i on je ubijen 5/6 aprila 1945
krepo cetnik,volio da glumi partizana u srcu cuvao cetnika,bosanskim budalama prodaovao muda pod bubrege.
@nesmesni Meni nije mogao glumiti nikada,nazalost, glumio je budalastim bosancima.
@nesmesni Svi oni sto ne prihvataju vasu laz i sranja su po vama seljadija.Od vas nemoze biti veca seljadija i lazovi,naravno da cu slusati reisa,necu valjda tebe.
Cuj nostalgicara,kao bio extra glumac,veoma zapazen,bla bla....Glumio u preko 300 filmova zato sto u ex yugoslavia bez njega nije mogao proci film. Uloge truba,samo nas tjerali sa skolom u kino nazor da gledamo partizansko-cetnicke i obrnuto,filmove. Eto odzivio si podugacak zivotni vijek.... Ali valja sada na onoj strani odgovarati.
bravo za batu ljudsku i moralnu gromadu
Jbo on mater svoju trebo se jos patiti pas
sto se tice glume svaka mu cast radio je poso perfektno a sto se ljudstva tice nikakav covjek..ipak kao normalan covjek reci cu "pocivao u miru" a on da je umio sigurno bi malo bolje uvazavo svoje kolege jer novac i slava brzo projdu..
...čitam, "valter" se "nageo na jednu stranu"...fala allahu pa reisaga kavaz nije. samo mu se malo "omakElo".
Ne seri!
@BosMan345 original ...i "valter" se nageo poslije svega što je snašslo srbe u jasenovcu. ođe se povijest podugo pamti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Das ist četnik,ispatio se prije nego je crko.Moglo je još malo više i duže..
Das ist Walter!