Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bacih pogled na ljude koji su mu dosli na sprovod. Uglavnom cetnistvom zadojeni ljudi. I Gebels je dobro pisao, ali to ne znaci da nije bio zlocinac. Ovaj se okretao kako vjetar duva, ali uvijek u smjeru Srbija desno, desno desno Srbija, nikada lijevo, nikada osuditi zlocin, vec pravdati ubice. Djubre.
Poslednjih dvanaest godina njegovog rada, to nije NOVINARSTVO, rekao je, već BORBA za glavu. - Ja duboko prezirem profesiju kojom se bavim, kao i sebe. NOVINARSTVO, to je SLOJ ROBOVA. Ne znam ni sam šta tražim skoro četiri decenije u novinarstvu. Kada sve saberem, napisao sam HILJADE tekstova, ali ima samo DESETAK koji mogu da izraze ono što mislim da sam JA Samo desetak – istakao je Tijanić u intervju NIN-u prije dvije godine a koji po njegovoj želji objavljen tek nakon njegove smrti.