Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masoni obojica
Nije bitan kvantitet, nego kvalitet !
Milo ko afrička šljiva...nikad ne pada :)
Mala i ponosna nacija, gde je Milo na vlasti 30 godina! Demokratski, nema sta :)
@VitezIstine treba mu 100k za pobjedu na izborima. Pola toga su sigurno ljudi ucjenjeni radnim mjestima pola plati i super. MILO KRALJ
Samo obala. NATO savez je samo interesovala obala, da ih neiznenadi neka ruska podmornica.
Crnogorci najnormalniji narod u regionu, nit' zalaze u tuđe nit' valjaju gluposti kao svi ostali imbecili :)
@omker: Daleko od toga, ali su se unormalili! Pocetkom '90-ih su bili bradatiji i svirepiji i od najgorih bradonja - to dobro zna tadasnje selo Ravno gdje je i zapoceo rat u BiH, a nisu postedjeli ni hrvatsko Konavle, Cavtat, Dubrovnik... Jednako kao sto i neki SA krugovi danas peru ruke i kite se antifasizmom, a bili su masovno u elitnim handzar divizijama takozvane NDH, tako i Crnogorci danas peru ruke i za svo zlo iz '90-ih krive Srbe. Ipak, dobrodosli u EU i NATO!
"Pompeo je čestitao Crnoj Gori pristupanje NATO savezu, nazivajući posjetu našoj zemlji, prvoj od obnove nezavisnosti, istorijskom." očigledno "novinari" sa KLIX-a rade copy&paste bez čitanja tekstova.
Trola ih lik samo tako :D