Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši političari samo na kurve troše toliko.....svima drugima bi oteli iz usta!
eno i bake postavio SDA stand da se donira njemu
Jedna petstotka za mog Bakira
sada ce SDA i SNSD i HDZ u BiH, djeliti pare po gradovima, ali one za monopoli.
kad ce Covic ovako???????????????????????????????????
Covic to preko kladionica obavlja
Covjek ne moze da ne primijeti da su najljigaviji politicari u SDA, SBB i DF. Oportunisti bez ikakvih ljudskih vrijednosti.
Ovo je dobar gest samo je program te stranke katastrofalan. Naime, zalazu se za odvajanje od EU i spajanje s Rusijom. A znamo kako prodju zemlje koje su s Rusijom. I ekonomski i po pitanju slobode i svakako.
Oni dijele novac da bi uspjeli,u biti lopovi,nerad i nered,pratim vec odavno,na pocetku sam ih hvalio sada ne,Pernar izvodi neke fore au biti je isto na drzavnom novcu i petlja kao ona stranka gdej uzimaju 100 000 eura godisnje a nemaju zastupnika,ma mars seljo
@vibrator ,,zive samo na kritikama a plan sami nemaju,mlate slamu
Decki iz Zivog zida su simpa. Ali kako moze biti u redu dijeliti na ovakav nacin novac? Bilo bi u redu ako bi to bio njihov vlastiti novac. S njim mogu raditi sto hoce. Ali novac iz politicke stranke to je novac iz drzave i raspolaganje tim novcem mora biti transparentno.
A da se to slučajno ne karakteriše kao politička prostitucija i pokušaj uticaja na glasače?!
Moras sirotinji sadaku dat
Narkomanija
Jesu ovo oni što bi riješili ekonomske probleme masovnim printanjem novca?