Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast komsije za ovaj novi terminal, zaista je bilo krajnje vrijeme. Linije i povezanost Zagreba sa ostatkom svijeta je odlicna za razliku od Sarajeva koje tu podebelo zaostaje. Cesto putujem do i iz Zagreba u poslijednjih 4 godine bas zbog dobrih intrnacionalnih linija i povoljnijih cijena od onih koje se nude za Sarajevo. Cestitam i nek je sa srecom, mislim da ce ovo uveliko doprijenjeti otvaranju novih linija i boljim cijenama za sve korisnike iz Hrvatske i regije.
@nina774 Super ti odgovara Zagreb,ako letis zs Sarajevo?Nigdje veze,to odgovara ljudima iz Bos.Krajine,ali do Sarajeva su veze nikakve.Ali,ako hoces jeftino da prodjes onda cekaj po 7 sati u Zagrebu let za Sarajevo,a tako i u povratku.Koliko para toliko muzike.Najbolje je Turkish,mogu se super uklopiti vremena.
@anamoon Ko je rekao da idem iz Zagreba za Bosnu avionom do Sarajeva. Pa nije Bosna samo Sarajevo dragi moj. Iskreno svima sjeverno od Zenice Zagreb super odgovara. Cijeloj Bosanskoj Krajini, Banjaluckoj, Dobojskoj pa i Tuzlanskoj regiji. Mrni je isto vremena potrositi i od Sarajeva i od Zageba ali ako idem za Sarajevo onda je to oko 20-25 posto skuplje. Pa sad kako ko hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super. Zagreb i Hrvatska stvarno zasluzuju Europski aerodrom. Stari Pleso je bas bacao na komunizam - sad ce Turkofili reci 'lako je kad placa EU' - nek oni cekaju da im Turska izgradi novi aerodrom - samo dugo ce cekat.
Nabijem ti mami osunećeni - turkofilski!
330 milliona, uh jesu vas nalozili/zaduzili za suplju zfradi i par pokretnih stepenica. Samo naprijed.
Lijep terminal useru s ovakvim imenom. Isto kao i onaj most kod Dubrovnika.
Terinal je lijep. Ima nekih sitnijih problema. Nadam se da ce ih rijesiti. Komsijama sve najbolje. Infrastruktura ne vrijedi nista bez menadzmenta. Srbija daje aerodrom Tesla u koncesiju, iako dobro posluje. Samo da ne bi bio plijen za stranacke uhljebe.
Zbog samog geografskog položaja,Sarajevski aerodrom je prilično limitovan. Tuzlanski aerodrom nema tih limitacija
he, he, Mostarski još manje.
Pogresan naslov treba da pise: Pogledajte kako izgleda zracna luka kod ujkana.
ovo je nula za Trebinje
ako se u bihacu u narednim godinama izgradi bice to velika konkurencija zagrebu, sto ce oni svakako pokusati sprijeciti!
tuzlanski je duplo bolji!
Trebinjski je numero uno😂
Lijepo izgleda, steta sto ovi nasi narodi daju imena po predsjednicima iz novije povijesti. Svaka cast Beogradu sto je dao naziv po Tesli. mogli su i Hrvati nac reprezentativnijeg ili isto nazvat Nikola Tesla - originalni.
Bog i Hrvati
Uzimace ih Air France na dugi period.Ok,imat ce vise posla,destinacija,ali kajmak ce ubirati Francuska. Licno mislim da je bolji posao sklopila Srbija sa Etihadom.Jedini imaju prekookeansku liniju vlastitim avionom Air Serbia.Etihad je ulozio kapital za obnovu i kupovinu aviona. Medjutim,potezi obje susjedne zemlje su za svaku pohvalu u odnosu na onu nas.Cak nemamo vise ni airlines,nego sve neke avionske taxi kompanije.Uz auto puteve i ulaganje u avio kompaniju bi trebao biti prioritet.
Ima i tu logike...Hrvatska radi na razvoju turizma u cijeloj zemlji.
Fali svastika na ulazu.