Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo!Jarane, ne podrzava krst krst.Nego \"Budjelar podrzava Novcanik\" Na balkanu je sve \"s#ebano\" Grk u konfliktu sa makedoncom. Siptar sa Srbinom I Makedoncom jer se granice! Bosna sa Srbijom I Hrvatskom! A Hrvatska sa sve okolne tri zemlje.Da se kojim slucajem Slovenija granici sa Srbijom nasao bi se neki spor.Mi svi dodjemo jedni drugima kao \"tampon zene\" u najvecem dupetu na svetu! Balkanu! Pogledaj Italijansko-Makedonski film balkankan!
Perite perite mozak...Svi ste vi podrzavali Srbiju!Sad se sve vidi i otkriva!Da je Bosna i Hercegovina napravila i deseti dio genicida i terorizma vi bi je vec davno skinuli s karte! OVAKO: Krst podrzava krst! Al svemu dodje kraj... BOSNA4EVER!