Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA se bori za drzavu..evo vidimo i kako....oni se samo bore ko ce koju suprugu gdje zaposliti !
Sve je to Titina imovina koju pljačkate
Ništa nije ni Titino ni Alijino ni Tuđmanovo nego građansko jer nisam vidio da je idejdan od navedenih pogino za to koliko je ljudi glavom platilo da se te stvari sačuvaju, takvi koji daju za pravo nakvim prodavačima, koljačima i lopovima imovinu koju su ovi branili iz bunkera, treba pod hitno deportirat iz zemlje.
Svi koji su prije rata imali kuće na obali imaju ih i sada zato što su se na vrijeme pobrinuli za njih...
Jedini nacin da se vrati BH imovina je uvodjenje taxi od bar 20% na uvoz robe iz hrvatske i srbije...sve drugo je sviranje qurcu
80% tih nekretnina je u rusevnom stanju.. Da smo se brinuli za njih mozda bi sad nesto i imali.. Neka su ih uzeli
Jesi nam to sad i hrvati krivi,dzaba kad smo zaostala govna
mrzim hrvate
Ne preskači terapiju!
@Ramayana nije istina ne mrzim ti mater