Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovakvih, danas "uspjesnih" biznismena, u BiH
@Una Mislim da su takvi vec odavno preselili na neko bolje mjesto
Pitam se dali u ovoj zemlji ima bilo ko čist i pošten od "visokih" ljudi.
Dajte ba više me nemojte nasmijavati tako vam svega. U BiH se radi ratnog profiterstva ne ide ni sudiji za prekršaje ! A i kako bi ?? kad je Reis Cerić ufurao u vilu RAte Dugonjića i psolije ej otplatio sa 15 000 KM certifikata ?? Kako se Islamska ZAjednica ugradila u vile nije jasno, al što kaže izreka nedokučivi su putevi Svevišnjeg ! :))
@bucha potocar cerić kaki je lopov ukro bi i megafon s džamije
@RastaMastan008 Pa ne bih nikoga bez dokaza ali mi je zapažen njegov nedavni TV istup kojim poziva dijasporu da ulaže u BiH. A na kraju izlaganja naglašava da tu neće biti neke krađe !!! Što to govori ako neće ?? Dakle, povjerite njemu svoje ulaganje, Edhemu Bičakčiću ušteđevinu Ljubljanske Banke, Bakiru vreće turske pomoći ili Penisu Pizdiću AKCIZE isto vam SLIJEDI ! NEjma, odnio prokleti ŠEJTAN ! :))