Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tvoj ti predsjednik liže dupe putinu...
Da je pametan da i on liže i počnena brijeme
eto ko vam drzavu vode a prvi dan stali okolo i slikali se selfije objavljivali mogli su svi izginuti
Da nije nosila izborni zakon?
Jeli to znaci ako je Ukrajinski onda nije bitno.
Sad je na redu BiH da uhvati bidermajer 😂
On se prvo savjetovao sa Pentagonom šta će reći. Da su to Njemci radili ne bi imali Nordstram 1 i 2 nego bi imali deset LNGova.
Avion dug 14 metara vam pao na glavi grad, pri tome je kao nosio bombu od 150 kg i vi se 7 dana pitate je li uopšte bila boba ili nije i je li eksplodirala ili nije??? Pri tome pojma nemate odakle je došlo to, ko je poslao itd, znači blamaža neviđenih razmjera, kao i kompletnog NATO-a. Barem ste trebali šutjeti o svemu.
Na dijelovima drona kao ni na mjestu pada letjelice nema nikakvih tragova exploziva. Plenkovic bunca kao i obicno i ovaj put sstiti svoj bliskog suradnika Banozica.
Dodik, Covic, Milanovic, Vucic, Plenkovic ZBOG GLASOVA MRZE BOSNU.
Na kraju ce ispasti da je ovaj stari dron ustvari ruska balisticka nuklearna raketa..haha
to su rusi poslali poruku zoki i čovketu da svoje hinjeno rusofilstvo i srbovanje okače mačku za rep i da ih zbog njihove pogani progutati ne mogu, i ništa više hvala bogu.
I sad ste ljuti što oni navodno "podržavaju" Rusiju...pa glupani glupi,, diplomatija nije srljanje kao kad junci ne znaju gdje idu...Opet ponavljam DIPLOMATIJA...osnov koji moraju imati lideri i osobe koje se bave politikom ...Eto vam Zelenskog, zelen je ko zelena jabuka, piva mu u ušima , srlja kao govedo i misli da će mu Amerika pomoći...jest ali u žutom... samo mi je žao civila...ali kažu kolateralna šteta rata...
Ako volis ovakvu diplomatiju eno ti Dodika, kad se sagne ti isplazi jezik.
To je bio neki nelegitimni bosnjacki dron,garant vrse bosnjaci pritisak zbog covica.
A ti Covicu budi Putinov potrcko.
Jaro ovo su vas Ukri zalozili da isporvociraju zabranu letova, više nego očigledno.
Jak dokaz
Kako ovaj židov umanjuje ukrainske grijehe gađanja Zagreba...čuj ,sovjetski'...
Neki dan hrvatski stručnjak za oružja reče da je bomba unutar drona sredstvo samouništenja, a ne kao oružje za uništenje neprijatelja. Odakle Plenkoviću ideja da je bomba u dronu oružje?