Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati Hrvati se baš vole bahatiti pred Bošnjama kojima prijete redukcije struje i to na dan državnosti BiH
Zato Bosnjo ima iftarski top, kad ga opali sa bijele tabije ima da neprijatelji BiH bjeze ko opareni. Ta ce bola Hrvatska, ta ce iko. Ma ja…
Jao komentara, pa kupuju ljudi sebi avione koje moraju imati ako hoće šengen. Ne znam kakve to veze ima sa BiH, nije niko lud poslati 1.2 milijarde €, na nešto što bi vrlo lako moglo da sruši te avione. A svakako su dronovi aktuelni i moderniji od aviona sa pilotom, tako da bi bolji potez bio kupiti dronove koji su jeftiniji i imaju veću agilnost.
1.200 000 000 cena koju je Hrvatska platila za podršku ulaska u Šengen!
1.200 000 000 €
Bitni su avioni, a Petrinja nek se smrzne… fuj!
Nase ovce umjesto da se ugledaju na Hrvatsku, te ovce brane Bakira, Covica i Dodika, odnosno njihov nerad, kriminal, korupciju, nepotizam i opsti kriminal. Ma i Hrvatska i Srbija su hiljadu svjetlosnih godina ispred nas, a vi ovce i dalje birajte svoje "vodje" i hranite se nacionalizmom.
Hrvati se sastaju sa Francuzima, Srbi sa Rusima a sultan izet sa pekarima i kamilarima :D
1.200 000 000 € košta 12 aviona koje je kupila Hrvatska.Stvarno su ispali magarci.Mogli su uzeti i Gripene jeftinije bi prošli.Ali tako im treba kada hoće da se uvlače Makronu zbog aviona i da bude članica Šengena.Sve ima svoju cenu koja se treba platiti.
Hinje spletkare, mi vama kupimo avione, a vi nama malo Bejha, je li moze?
Hrvatska mora zastiti ugrozena prava hrvata u bih i zaustaviti muslimansku hegemoniju i fasizam upakovan u laznu pricu o gradjanskoj drzavi. od islamske deklaracije preko secenja glava to gradjanske drzave????
Čekamo odgovor Rusije u Srbiji.
Fino je Silajdzic objasnio sinoc na Presingu. Diplomatija bosnjacke elite ravna 0. Domet Bakirovaca je da moli dijasporu da glasaju. Najjaci Bakirov diplomata je cakijas Zahiragic. Buduci da je Biseri tesko ustat iz fotelje. Zena s Kosova se za 15 dana sastala s celnicima MZ neko nasi za svog mandata. Toliko o trudu i lobiranju. Al dok je ovaca bit ce i torova. Ovim radom i lopovlukom Fildjan uskoro.
Lijepo. Baš neka ste se ispričali. Znamo da volite Bosnu.
Ručak u hotelu Eksplanada zvani Visoka Korupcija, koliko je samo Mamić dao para sudijama u tom hotelu!!!
Uskoro cemo svi biti puno puno sigurniji... Hvala Hrvatska
Da su konstitutivnost i legitimno predstavljanje "dobre kategorije" Krivousti bi ih uglavio u Hrvatski ustav. Pisamo se na to.
Kupi avione, istresi pare i čini se sebi vaznim tako sto ces trabunjati o izbornom zakonu u BiH. Ljiljan će opet biti izglasan a ne neki petokolnas, shvati.