Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija koristi Balkan da se obračuna sa Zapadom i Amerikom!To je nedopustivooo!I onako nam je loše u Regionu... još trebaju Rusi da prave od nas neku novu Siriju! Sad je Srbija na potezu...Od Srbije i njenih odnosa sa Rusijom zavisi čitav Region!To je činjenica!!!!!
@Trulex Ruski BDP je jad i čemer, 90 % plin i nafta
cuj ovog trulexa kaze ruski bdp hahahaha, pa zemlje beneluxa su ekonomski jace od rusije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ebi ga, dođe ferman iz Brisela ,mora se gazda slušat....
Ja kad zimus plin poskupi
Ja se samo bojim da ne pukne nama po leđima, opet.
Plenkoviću... Masonska komunjaro. U svakom slučaju kolinda je bolje odigrala od tebe. Na klupu jarane kad ne znaš da igraš
Lijep pozdrav svima HDZ - ovcama na svijetu - Željko Komšić!
Tjeraj te nocne vukove jos malo i Dodik ce biti na otvorenju novog zatvora snjim ce se otvorit zatvor😄
Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
Ocit primer jedne male zemlje da se dodvorava zapadnjacima koji pokusavaju na svaki nacin da povrate politicku,ekonomsku dominaciju u svetu,a koju su poprilicno izgubili. Sigurno je da to nece prihvatiti zemlje kontinentalne Evrope koje vode racuna o interesima svojih zemalja.Ovaj ''problem'' je izmisljeni slucaj u cilju verovanja da ce pritisak primorati Moskvu da popusti. Zivi bili pa videli.
@ziganteli , pa nije bas tako,a posebno kada su ovakve stvari u pitanju! Da nije tako pokazuje vise primera.
Cudna je hrvatska politika u posljednjih par godina. Ne zna se ko pije ko placa. Vlada na jednu stranu, preCjednica na drugu, opozicija na trecu. Skoro ko u nas.
To rusiji znaci ko snijeg na vlasicu a u novim slaganjima odnosa treba dobro zapamtit s kim se zaj.... Jer kad te ujko sam iskoristi sutne te nogom
Moze li mu Covic pomoci da ostane😉
Ako je vec u trendu protjerivanje ruskih spijuna, zasto BiH ne protjera Covica...
Vidila žaba da se konji kuju...
plenki, sta ce na to reci kolindica i putko koji je taman potvrdio da dolazi u posjetu
Sta mi cekamo, zasto ne protjeramo Ivancova?