Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Shary nista od toga. Nemojmo da ispadamo budale jebbote. Mozda ne de iure ali de facto je rad parlamenta BIH zamrznut. Shvatas ? Fershten sie ? Understand u ? Ici i kad RS bude trebao da dobije nesto preko BIH to blokirat. Svaka druga politika razjasnjavanja i objasnjavanja ne vodi bilo cemu. Ionako ne postoji logika kojom nekog ko te mrzi mozes objasniti kako su 2 i 2 jednako 4.
E pa, posto je drzavljanka samo Srbije, onda ima osnova da joj se zabrani ulazak u BiH za sva vremena, nadam se da ce neko o tome povesti racuna
nazalost nije osudjena za genocid, ali je najvize pozicioniran politicar sosudjen aza teska krsenja ljudkih prava, progone i etnicka ciscenja i zlocine protiv covjecnosti, ali ne i za genocid...nije imala zapovjednu ulogu a i politicki je vis ebila marginalna i lajavac nego neko sa istinskom moci, a osim toga cijena priznavanja je podrzumjevala manju i blazu kaznu tako da genocid nije ni razmatran kao dio optuznice
@sta god hehehe pa jel to ona baba roga sto sebe smatra cistom genetskom krvi?sto se srbija zakitila svojim krvolocnim ubicama?! Mi Bosanskohercegovacki sinovi mzemo samo bit PONOSNI sta smo i ko smo!!! BiH4EVER!
Koliko znam, ovo je prvi put u historiji da je zena osudjena za geneocid.
i jesi tamo za njih, kucko!