{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pančevo: Djevojke vezale silovatelja da visi s 10. sprata

Klix.ba
1.4.2015. u 20:09
3
52
Pančevo: Djevojke vezale silovatelja da visi s 10. sprata
3
Pančevo: Djevojke vezale silovatelja da visi s 10. sprata
Ilustracija
Nesvakidašnja i u najmanju ruku bizarna prijava potresla je prije četiri dana policijsku stanicu u Pančevu. Moler Dragan B. (33), koji je još 2006. hapšen zbog silovanja, došao je u policiju i prijavio da su ga u noći između 27. i 28. marta pretukle i zlostavljale tri devojke i dvojica muškarca.
Oni su ga, između ostalog, vezali i ostavili da visi sa 10. sprata, piše Blic.

Prema njegovim navodima, petorka je upala u njegov stan i satima ga brutalno maltretirala. Do detalja je opisao napad koji je policajce koji su ga saslušavali ostavio bez teksta.

Naime, Dragan B. je tvrdio da su ga nasilnici najprije pretukli, a potom svukli i vezali konopcima. Zatim su dohvatili električne kablove koje su mu zakačili za tijelo, a potom strujom jačine 220 volti izazivali električne šokove.

Kulminacija napada je uslijedila kada su ga nasilnici vezali pojasevima koje električari koriste za penjanje po banderama i dalekovodima, a potom ga sa terase stana na desetom spratu spuštali niz fasadu zgrade.

Policajci su ostali šokirani nakon njegove izjave, a cjelokupnu priču potkrijepio je brojnim masnicama po tijelu. Pozvan je ljekar koji je nakon pregleda ustanovio da se radi o lakšim povredama, a policija je pokrenula opsežnu istragu i potjeru za napadačima.

Policija je navodno dosta temeljno pristupila ovom slučaju, a istraga se kreće u nekoliko pravaca, imajući u vidu da je Dragan ima poveći dosije.

Takođe, provjerom je ustanovljeno da postoje okolnosti koje ukazuju da se on u posljednje vrijeme bavi pružanjem seksualnih, ali i usluga erotske masaže, zbog čega je policija u prvobitno posumnjala da se iza svega krije neka sado-mazo seansa koja se otrgla kontroli.

Policija ne isključuje mogućnost da iza napada stoji i grupa dilera narkotika kojima oštećeni navodno duguje neki novac.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: