Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide
Kupljena majica za pomoc Vukovaru i zbog toga drug utisnuo slovo U na ruci ???????? Za kaznu ili za nagradu? Ne kontam.Tekst nabacan zbrda zdola...
Qrva Shqiptarska.. zamisli qrvica nosa ustaske majice i simbole .. Odavno ja govorim da od Albanaca jedino valja 20-tak posto albanskih patriota, da je sve ostalo sljam.. posebno albansko dijasporske qrvice.. bila je ovdje Evelina zaboravio sam joj nick, yebavala se sa Ustasom. Vjerovatno je i njoj njen Stašau uzigosao U, ako jeste i neka je :)))..
A za sarajevske fuxe Shqiptarske, to je tek posebna prica.. Ovi sa Kosova nisu ni svjesni kakve au to qrvice, cim izmigolje sa Kosova yo ni Bog ne moze obuzdati.. pa sve cure od sarajevskoh kriminalaca i sljama su Shaiptarke.. Od Adnana Seraka ona Gashi qrvica, od Bombe isto, od Amara Zulica isto
Ovi sa Kosova ultranacionacionaliati ili se prave coravi ili fakat ne znaju sta rade qurvice shqiptarsko dijasporske.. jer da znaju ili da su avjeani digli bi ruke od svega i bacili sve i pycku materinu, i Albance i albanstvo
Nije znala sta nosi..opusteno..jel mozes jadniji izgovor naci , strasno..
Albanci i Hrvati su veliki prijatelji...i jedni i drugi prcccaju Srbe i ne vade
alkibijadnusa-ma kakva JNA.Ako su ti one bradate spodobe JNA sa kokardom onda ti stvarno treba pomoc u najmanju ruku.A da je i JNA bila neopravdava sta o su jedan grad sravnili sa zemljom.Da nespominjem Ovcaru.Sta bi ti rekao da je ta JNA sravnila npr.Novi sad i da su nosili ustaska obiljezja.
alkibijadnusa-ma kakva JNA.Ako su ti one bradate spodobe JNA sa kokardom onda ti stvarno treba pomoc u najmanju ruku.A da je i JNA bila neopravdava sta o su jedan grad sravnili sa zemljom.Da nespominjem Ovcaru.Sta bi ti rekao da je ta JNA sravnila npr.Novi sad i da su nosili ustaska obiljezja.
Svasta.
sto joj nije pi..du zigoso
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
nothingburger
Da ne bi ovog slucaja ja nikad ne bih znao da sam bio ustasa u osnovnoj skoli. Ali mediji rade po principu potraznje i ponude. Na clancima iz kulture, nauke i slicno bude po par komentara, a od ovakvih vijesti zive po mjesec dana. Zalosno u sta smo se mi obicni ljudi pretvorili.
adem je šala hrvat
Zasto? Jos uvjek nisi naucio razliku izmedju nacionalne i religiske pripadnosti ?
najveci fasisti u evropi
Hrvati su najgluplji narod na dunjaluku, ha ha
Koga su oni pustili da udje u EU jadna majko
Kretenizam...