Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh mrki, mrki, mene tebe stvarno zao, nije lahko zivjeti ovako frustriran, ali sta ces to je tvoj izbor. No sada da se vratimo malo historiji, povijest se pise na osnovu argumenata ili se pjeva na guslama i prenese se sa koljena na koljena . eh mrki ti si svoju historiu cuo dok je tvoj djed \"solunski ratnik\" otpjevao na guslama a ponekad kad se iskaslja iz njega izbije par metaka i gelera jos od prvog svjetskog rata. U civilizovanim historijama se zna da su srbi ubili rahmetli Franca Ferdinanda i njegovu hanumu i to u tradicionalnom junackom stilu dok se rahmetlija setao po sarajevskim lijepim ulicama. E to je istina i to sav badula i svijet zna, da ste zapoceli prvi svjetski rat to je istina, ali i da ste izbjegli u solun na trogodisnje ljetovanje i to je istina, samo ti zamoli djeda svog da ti otpjeva i zadnju strofu na guslacama.
@milos_kpile: Ma mozes samo sam sebi da pojedes jaja! Srpska vojska je potjerala i zadala smrtni udarac postojanju Autrougarske i to uci sav civilizovani svijet u svim vojnim skolama i istorijama! Dok je tvoj dedo vjerovatno borio se na strani te iste Austrougarske a u drugom svjetskom ratu i Handzar SS divizije! Kako ste ga popusili tada tako ste i u posljednjem ratu i tako ce te uvijek!!!
Ovaj na slici ce vam jebati mater kad se nebudete ni nadali
samo za mrki-a junacino kao prvo : 1. na solunu citava srbska junacka vojska imala status izbjeglica jer bo ste pobjegli i tamo ljetovali par godina dok vas francuzi nisu otjerali nazad. 2. razlika izmedju tebe i bosanca je u tome sto bosanav vazda moze u meku pa se vrati ko hadzija, ati junacino neces nikad moci (smijati)na kosovo, zast ne treba nikakvo objasnjenje. 3. kosovo ima valutu a to je EURO, isto valutu sto imaju i evroplljani za razliku od tvog dinara koji nikad nije ni vrijedio. za sad samo tolko, pozdrav
mali pozderac, vidi jebem mu djeda hamdiju
Silajdzic i Komsic odmah da priznaju Kosovo nasu prijateljsku i dobrosusjedsku drzavu koja je zrtva bila Smrdijansko Fasisticjke Hegemonije. Genocidasi neka urlaju do neba a onda ih maljem sa neba da usute auvijek!
a jel ovaj na slici obrijani cetnik...jeste jeste vidi mu se po faci...jos prijeti...hajd pomuzat kozama sisu, jer to ste samo znali radit ti i tvoji preci...jesi stvarno cetnik...
znam da si pametan.da ti kupim bananu i kazem da si majmun vjerovatno bi se na drvo popeo:)))))))) steta sto oni nemaju reprezentaciju,nebi imao za koga navijat.ali kad pogledam krstajica(jos jedan veliki srbin iz bosne:) i drustvo njima su najslicniji,tako da bi opet za njih navijao:))))
@12345: Pa ne samo da su vidili Srbiju vec su i dali zivot za nju, neki od predaka, i sad su u Solunu uklesana njihova imena dok su vjerovatno tjerali tvojeg dedu u austrougarskoj uniformi... A vidjam je i ja vrlo cesto! Evo pozivma i tebe da je vidis i izadjes iz te rupe u koju si se zavukao, jer bolje ces se osjecati vjeruj mi! A ja sam Srbin pa bio ja u Banja Luci, ili Cikagu, Becu, Sidneju! Kao sto postujem tvoje rpavo da si Bosnjo pa bio ti u statistici medju pametnima ili glupima - tvoja stvar :)
ne moras vidjet meku ili medinu da bi bio musliman,ali da bi bio srbin morali su ti djedovi srbiju vidjeti.ali posto nisu ti nisi nista drugo do glupi bosanac kojem je neko u beogradu u ustavu napisao da je srbin:)))))))))))))))))))))))
@12345: A i ti do Meke i Medine :) Sta mislis kome je blize :)
mrki koliko za com sjedis mogao si do sad otici do kosova i vidjet svoju svetu zemlju.ili do srbije:))))))))))
@Kosovo nije: Pa recimo da ja pod kontrolom za sad jedan dio Kosova, a ostalo cemo vremenom srediti ne brini ;) Nego raspitaj se koliki dio teritorije drze tvoji istomisljenici dzafere jedan!
Za sve ove sto misle da je Kosovo Srija da vam kazem jos jednom NE KOSOVO NIJE SRBIJA stoko neslana niti ce ikad biti.
Rodi majka Vuka pehlivana pola Vlaha pola Muslimana