Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Prištini demonstranti kamenicama gađaju zgradu vlade a u Sarajevu vlast zatvara zdravstvene ustanove, pardon, BOLNICE, znači ,,kamenuje,, jadan i čemeran narod koji je imao tu zlu kob da mu vladaju ovi iz SDA.
Hm jel to Amerika izfrizirala GDP Kosova, svjetska banka hvalospjeve napisala da bi došli naki investitori... A u stvarnosti raspad sistema. Atomizacija ne pomaže nikom. Čak i u slučaju većih država kao što je naša ili čak Srbija. EKonomski sasvim neopravdano.
@KesedzijaMusa Hahhahaha ja budala zbog čega oni protestvuju, a ljudi im u redovima stoje čekaju kasniter vode i hranu
ZIVJELA#N.D.H,VELIKA TURSKA,VELIKA ALBANIJA,KOSOVO,SANDZAK,PRESEVSKA DOLINA,VOJVODINA!!!!!!
@kara-njenina ZIVJELA#N.D.H,VELIKA TURSKA,VELIKA ALBANIJA,KOSOVO,SANDZAK,PRESEVSKA DOLINA,VOJVODINA!!!!!!Sve ovo sto sam nabrojao nije genocidno a genocidna je nastala bas na genocidu,i opet neko slavi nesto sto je nastalo na krvlju nevinih..
stari ovi protestanti. haman gazimestanska druzina hoce malo da evocira stare uspomene.
Americka kreacija kao i pederacija... sve neki kulturan narod..