Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mi je dosadno onda ukljucim Srbijanske kanale gdje se svadjaju,vrijedjaju itd. Bas uzivam. Ako se pobiju bice jos interesantnije. Oni moraju sa nekim ratovati. Sad su ostali sami sa sobom. Neka se marisu dok jedan ne ostane.
gfhfghbgbfd, kod njih je svakako i opozicija sve chetalj do chetalja tako da je to sve isto!
Zar ti nije zanimljiviji, SDS kriminal i lažne diplome, meni je to interesantnije, jer se tiče naših života, a ne manjka ni rasprava, pravi reality šou.
Vučić je stvarno psihopata žešćih razmjera
Jad i političari čime se bave, tuđom sexom, ima pravo čovjek da se. ebe skim hoće, šta je problem, fašisti samo da im vlast ne izmakne, kriminalci neviđeni
Pa? Gde on drzavu da nam vodi? U krevet.... Ma vazi
Aco Parizer, šef države i predsjednik mafije, ili je obratno, mada nije ni bitno.
Pa i Dodik je tako umirio Stanivukovica, ništa to nije čudno, stara taktika.
totalitarna anarhija
Otvoriš konzervu a iskoči mr.Kišobran!
Aleksandrova mama se svalerala sa albancem Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Vucic je albanac
Vuciceva mama mnogo voli albance
glumac gori od kasapina a svi znamo ko je kasapin
Srbija je kaljuza i politicko blato u kojem se Vucic valja. Kod nas Konakovic ide njegovim stopama. Bolest se prepozna u pogledu.
gooUser72408529541, koliko te placa Bakir ili ti kara materesinu?!
Vucic jeste ucinio dosta ako ne i najvise od Yu raspada da Srbija uznapreduje ali se zalijepio za fotelju k'o Bakir a to Srbijanci ne vole i zato ce da leti. Problem je sto moze doci na njegovo mjesto neki novi Milosevic pa opet syebati Srbiju i one oko nje.
Koliko sam skontao da mu je ukraden racunar koji je prijavio policiji i ev sad polako njegove slike isplivavaju, reklo bi se slucajno
vučko je najprljaviji igrac na politickoj sceni