Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je diktator veći od Miloševića, veliki manipulator. Njegov režim može opstati uz pomoć policije, vojske i obavještajnih službi. Uzor mu je Putin. U 21.vijeku susrećemo se sa policijskim i vojnim režimima, demokratija je ugrožena.
Treba samo pogledati komentare na kuriru kada je članak o Vučiću. To je krdo botova u roku od par minuta. Njega se Srbija neće tako lako riješiti. Stanje je čak i mnogo gore nego što mi sa strane to vidimo.
E beogradjani, došo djavo po svoje, jebaše vas kurdi s ove strane Drine
Znaci opet laze😀😀😀
Vučić pozvao 'Beograđane' iz Sokoca i Grahova na glasanje za njega, i što je najčudnije ovi prihvatili i glasali. Onda Mile kaže bole ga kritike iz Beograda. Tobe jarabi nikom ovakve pameti kao u Bosanskih pravoslavaca.
Treba da pusti kretene da izlome pokradu i na kraju zapale skupstinu kao 5.Oktobra ili kad su po Sa i Tz palili..A placeni novinari da prenose i dižu priču o prebijanju ,brutalnosti policije nad nevinim demonstrantima..
scrolaj dalje, citam komentare samo...
Previše Vučićeve paščadije i botova se nakotilo 😂😂 glupi ste u pm ako mislite promijeniti javno mnijenje na taj način Điksoni
Jesu Vučićevi kerovi zapjenili
Vitide Bosanski srbi sta ste uradili koji nered napravili...
Opozicija je opet pokazala koliko im je stalo do naroda i države!
Očigledno je da su opoziciji svi krivi za neuspeh na izborima pa su im i ljudi koji su došli da podrže njihove proteste koji su se pretvorili u divljaštvo i anarhiju sada krivi!!!
Alaj vučić šopa svoje srbe vlast draga pa i policija udara narod...
Najvaznije u celoj prici je to, sto gradjani Srbije znaju za koga su glasali, a ko silom zeli vlast. Potpuno je ocigledno, a vi mozete da piskarate sta god hocete.
Nemojte tako pričati. Gdje bi on to uradio. On voli svoje ovčice. A ovi naši bosanski pravoslavci su sebi zakucali zadnji ekser u sanduk što se tiče Beograda. Vučiću pe,, ru kako mu tepaju u Srbiji. Dragi srbijanci ne dajte svoj ponos da vas handre ovi iz BiH. To će vam biti kraj vjerujte
Kakve teorije zavere, neverovatno. Bez volje naroda niko ne moze na vlast, pa ni nasilna opozicija.
Kako da ne, Vucic gradi, a opozicija rusi, uloge su podeljene.