Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serem vam se na zatvor i pravosudje. Rekao terapeutu da hoce da ubija ljude i oni ga puste. Ako nekoga ubije, osuditi i njega i ko ga pustio.
@ Pa opet se poserem.
Proradio bolesni vlaski genocidni gen....
de dodji u bih, pobi ova vnago iz stranki, pa da okrenemo neki razanj!
ufurao se na Edina Gacica,konj vol.2
Ovaj kao da je pored turskoromskobugarskih gena poprimio malo i arijevskih, nesto se plaho izmjesalo
Zna ovaj gdje ce pobjeci, cim dodje u Srbiju il rs docekaju ga parole SVI SMO MI RADOVAN a ovi svoje zlocince ne izrucuja vec slave, velicaju i guslaju hvalospjeve o velikom junastvu, istina neki od tih junaka se rasplacu ali i to je srpski junacki plac.
Da mi je samo znati koji poriv je Vucica natjerao da bez ikakvog razloga dodje na jevrejsko groblje i puca po gradjanima Sarajeva, da nije ista genetika kao i kod ovog manijaka.
vide balija sto jedva docekali da neko SRPSKOG POREKLA (nije cak ni rodjen u srbiji i nema srpsko ime) napravi neko sranje pa da lece frustracije u komentarima brzo ste zaboravili gacica, jasarevica i ostale dobre bosnje?
Izdržavao je kaznu u JVA Werl, nekih pola sata vožnje od Dortmunda. Najveća kaznio na u NRW.
jbt svjet pun ludjaka jedni ubijaju ljude nako drugi promjenili vjeru zarad malo manjeg porrza 😂😂😂
izuzetno glupa vijest klixe jbm vam pomrle
Pobjegao iz la casa de papel
Znači ništa posebno, kao i 90% ostalih đikana sa poremećajem ličnosti.
Inače duša od coveka
Ta pitoma četnička čehra
Sljedece vijesti; 500 tisuca balkanskih mladih pobjeglo iz Njemacke za Austriju. Austrija prima 1 milion radnika hehehe
to je Vojko V