Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva dijaspora pas u nedjelju odlucila kuci da se vraca i odjednom svi sokirani zbog guzvi.
Svako hoće da bude još jedan dan. Nama je to svejedno, nekom je to bogatstvo.
Odose likovi 8h se vozit da stignu na posao sutra. gotov godisnji, valja radit povazdan za platu koju u BiH zarade IT strucnjaci radeci od kuce 2h dnevno plus ne moraju ici vani mucit se 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jao komentara, ja ne znam svega mi, sebi smo najveci neprijatelji. Sta ti je krivo, sto se jedes sto je covjek neki primoran neki sto je zelio napustio svoji zemlju da sebi i svojoj porodici osigura ono sto dole ne moze pa naopako da se okrene. Sta vam je ljudi? Ima li ista u vama ljudsko igdje, jel ikad bilo? Da hoce pasti nesto da nas sve potamami, za bolje nismo!
@ sto ti isti ljudi nasjedaju na lazi koje plasiraju politicari i zapad, umjesto da se izadje na ulice svi pobjegli, izdajnici!
@ VKokielov najlakse je pobjeci kao sto su bjezali i za vrijeme rata, svi iz istocne Bosne pobjegli u Sarajevo, njima je rat dobro dosao, treba ostati u svojoj domovini a ne pobjeci, jer sve je osmisljeno kako bi dobili na zapadu jeftinu radnu smagu i da ostane sto manje muslimana u BiH
nije mi jasno zasto nema trake za nas EU drzavljane pa da prodjemo u svoje kao gospoda
stres 😂😂😂😂
Gužvu pravi hrvatsko pučanstvo,,dolaze kod nas kupovati grah i krompir,,nemaju šta jesti,,glad je u EU
Sve te se ne smije natrag prevoziti u Hrvatsku, preko Schengenske granice.
U Hrvatskoj cjene iste ili jeftiniji,pa ti ta tvoja konstatacija nedrži vodu
Ovo je dokaz da je EU u totalnom haosu. Ove guzve ne mogu biti nesto normalno.
neće BiH u eu,isplativije čekat na granicama
Srećom nema više macelja. A lakše i jeftinije putovati Wizz Air al mora se auto pokazati komšijama. Nedavno sam kupio kartu za 15 eura Nürnberg - Tuzla.
Jesi ti sam, sta cemo za one koji putuju sa djecom, kojima je auto potrebno kada dodju ovdje. Ne rise Bgt
Protjerali su narod iz BiH, a zivot u tudjini je zivot psa.
Mhhm, jeste patnja ziva. Ne dolazi. Neka te tu gdje jesi. I nisi za bolje.
Dabogda se čekalo tri dana, jedanaest sati , dvadeset tri minute i deset sekundi
Čačić je najavio posjetu Zagrebu da vidi dali se može šta napraviti, samo da šleperi ne stoje predugo na granici. Preveliki je promet robe sa Italijom i Slovenijom. A šta radi Sarajevo? Uvijek se može nešto dogovoriti, za Hrvatsku više osoblja, više graničnih prelaza i za njih više troškova, ali sve ide ako se napravi dogovor. Ovako naše transportne firme odoše u 3, a ima već dvije godine da se žale
Ovi minusi dođu samo 3 puta u BiH
poletili svi na gradisku, a na svilaju minimalna guzva
Bice ludilo na granici a jos gore na naplatinim ranpama Zagreb isto Lucko itd!? Sretan Put u 2023!?
Sto Srbi rade u EU, a ne u majčici Rusiju. Mrs u Sibir bagro
Hehe to, to
Gamad to rade namjer o sad su glavni mogu da te maltretiraju do besvjesti. Doci cemo mi na ljeto ali cemo tanko trositi pocinjemo evropske metode.
nema cigara u prodavnicama lol
Politika nam nameće da je Bitno da li si hrvat,srbin ili bošnjak.Evo vam rezultata te politike!Pitajte ove koji se vraćaju u EUROPU, i ove koji ih ispraćaju je li bitno?Poserem se na sve kojim je bitno!