Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim sta god da su uradili,baksuzi bi ga opet ubili.Treba njih sarvniti sa zemljom
Kazem ja nuklearku (takticku) i problem rijesen , a usput da se i testiraju malo na zivom mesu. Taman zasluzuju pakao na zelji !
Glup si ko feluga. Ti bi pobio na hiljade djece i staraca. Svaka čast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidiš mu u licu da je merhametli čojk, ne djeluje pokvareno. Golema žalost.
Upravo to htjedoh napisati. Vidis da je neki blag i dobar covjek. Pocivao u miru.
Nadam se da je ziv.
Kako vidim nema dokaza ni jasnih potvda da je čovjek ubijen. Zbog čega onda izjave i bezbrojni medijski napisi posljednjih dana u kojima se govori da je ubijen? Sve mi ovo djeluje dosta čudno, ali je jasno da je ova priča mnogima poslužila za širenje mržnje prema islamu i muslimanima.
'potvrde da je Salopek mrtav i dalje nema te da se za njim traga i dalje jednakim intenzitetom kao i do sad.' - riječi hrv. ministrice koji stoje u članku, ako niste pročitali. Ne znam zbog čega glupi minusi.
treba sve baze isisa sravnit sa zemljom
Žao mi je Salopeka. :(
@vulica, paranoja je težak psihički poremećaj. http://dijetamesecevemene.com/zdravlje/paranoja-simptomi-paranoidna-psihoza/
@vulica, način tvog razmišljanja. Odakle toliki strah u tebi? To nije zdravo i mjerivo je sa paranojom.
Cilj ove sage je da doprinese da Vesna Pusić zamijeni Ban Ki Muna na mjestu generalnog sekretara Ujedinjenih nacija. Niti je Tomislav Salopek otet, niti ubijen, a vjerovatno je izmišljen lik.
da li zaista postoji i ban ki mun?
Ne znam g. valinor, ako ste ga nekada upoznale možda i postoji.
tražili ste gledajte...Kako neko kaza :treba ih Amerika sravnit sa zemljom i onda se čudite kad vas snađe... mrš iz muslimanskih zemalja.,, Ko god bude podržavao napade i okupacije islamskih zemalja ovako če da prođe..Ne zaboravite, taj je bio na muslimanskom tlu..Zemlja tog tipa daje podršku u ubijanju i masakriranju muslimana i muslimanske djece...
Po ovom tvom, onda bi Evropljani i Amerikanci trebali pobiti muslimane koji su na njihovom tlu. Znači i naši očevi su trebali biti pobijeni za vrijeme bivše Juge, dok su radili u Iraku, Libiji i dr., odnosno muslimanskom tlu. Slijediš politiku terorizma koji je ubačen u muslimane od strane židova. Molim Allaha da te uputi na pravi put.
@ Optimistična, Ovaj što je ubijen nema nikakve veze sa tim, niti koga briga od vlasti, samo se promovišu, kao žao im je, a ustvari to rade radi budućih glasova. Po ovoj vašoj priči, onda i ovdje treba ubijati obične radnike iz Srbije i Hrvatske, jer eto njihove države su nama učinile velikog zla. A što se tiče tih tamo muslimana, oni su međusbno ratovali i prije Amerike i Evrope. Sve su to prodane duše i nikakvi borci. Dozvolili su da u središtu njihovih zemalja jedan pišljivi izrael od 4 miliona stanovnika, svako malo se proširi po njihovoj teritoriji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnje izgleda ne vole ISIL. Onda im ovo ne bi trebalo smetati. http://www.mod.gov.ba/OS_BIH/Aktivnosti/mirovne_misije/?id=41387 Kao ni ovo. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bih-za-borbu-protiv-isil-daje-500-tona-municije
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/11124070/Who-is-in-the-anti-Islamic-State-coalition-and-what-they-are-contributing.html
Nadamo se da je živ
Đe si ba mešihat 👗👢👠👙
Znate li onu priču kad su četnici klali Bošnjake u višegradu i kad su došli do jednog Bošnjaka koji im je bio nastavnik u osnovnoj školi, jedan s*bin četnik je rekao on je bio dobar, njemu ćemo samo metak u čelo. Bošnjaci, ovim vam želim reći, iako vi to i sami znate, s kim živite, mi smo te pacove (s*be) protjerali, vrijeme je da i vi!