Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sud za elitu nego za sirotinju
Zar je potrebno ponavljati da je veliki i dokazani strucnjak Zdravko Mamić od malog pastira Luke 'stvorio" tog velikog priznatog Luku Modrića koji u protivnom nikad ne bi ni vidio, a kamoli grlio lijepu Kolindu, niti bi zgodna Kolinda imala priliku da se grli sa svim tim najboljim fudbalerima svijeta. Sve je to Mamic svojim znanjem i radom "pogurao' a nije "jamio" nimalo koliko je doprinio uspjehu Hrvatske na SP.
Sirotinja ukrade kokoš pa zaglavi 10 godina u zatvoru... Bogatun slaže u po sudnice da zaštiti drugog bogatuna u vezi krađe miliona eura, u kojima je sudjelovao, i to mu se oprosti... Zakon i kazna je samo za SIROTINJU.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Modrić je raja do jaja u bukvalnom smislu. Naime, visok je metar i žilet.
To je ko za titino vrijeme osudiš batu zivojinovica.... Pa luka je sinonim za hrvatsku.... Ovaj put udba nije prošla
jel neko čuo da nešto puca?
I ovaj pinokio najbolji igrač svjetskog prvenstva 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Bili nas tuki sta je bilo s pacovom
dabogda ti Mamic dolazio svaku noc u snove da nikad ne zaboravis sta je ucinio sve za tebe... jesi najbolji ali nisi mogao od pocetka sam trebao ti je dobar menadzer zar ne .....kazu uzeo je novce ali bogami si i ti
Nadam se da ne kuzisnogomet pa to pises jer inace jedino ako nemas oci ne vidis fs je to jedini igrac koji igra zadnjeg i prednjegveznog sa takvom lakocom @Bazel
"Heroj a ne zlocinac" odnosno kriminalac. Tako hrvati govovore.
Koji Hrvati?
Sudija se ne sjeća
Svi smo jednaki pred zakonom, samo su neki 'jednakiji'...
sve je ovo perez zavrsio 😁