Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2017. u sarajevu priznali da su dosli da ubiju nekoga i nisu otkrili koga. i pusteni. titina milicija bi ovo rijesila za 5 minuta.
jest da ovo nije danas, brigo moja predji na drugoga
Mislili da se Madjari tako shale!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je vrijeme kada kockoglavi, debeli, needukovani, krezubi gorštaci, uz pomoć pištolja žive na račun tuđe nesreće jako lijepo. Juče je ubio čovjeka, danas je u zatvoru, sutra će o njemu film ala tipa "Rane" napraviti neki režiser i proslavit će ga, kao što su do sada proslavljali Ljubu Zemunca, Arkana, Legiju, Tomu boksera, Nenada iglu, Ristu čakijaša i ostalu bagru... Samo nam fali još emisija "puls Asfalta" i to bi bilo to !!!
Kako možeš pamtiti toliko nebitnih debila
tajni ubica ...
idioti Sarajevski što ste ga pustili
Sad naći tu policiju i tužiica, da vide koga su pustili gamad jedna.
Neprofesionalno ubistvo, s dosta emocija i bez značajnog stila i potpisa. Jako loša izvedba. Daj sljedeće.
Puno gledas filmove decko
Ni nalik onom ubici sa klipa
Čaba? čuj Čaba?
srpski heroji
Bio bi fazon kad je prilazio zrtvi da se okliznuo na snijegu u onim shimikama, prostro se i ispo mu pistolj, pa ga ovaj drugi dohvatio i rokno on njega u onu debelu celavu krmecu glavu.
il da je pistolj sam opalio pri padu i budala se samoubila!
Sve je vise ovakvih likova..😎
BALIJE NAJBOLJE LETE SA CILIMOM IZ DZAMIJE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA
Kakav je ovo placeni ubica, jedne godine ga uhapsi policija bez da je ista uradio, druge godine dosao da ubije covjeka u po' bijela dana i jos ga kamere snimile. Nije ovo profesionalac, vec neki nafurani beter.
Porodica ubijenog moze srdacno da se zahvali sudstvu i tuzilastvu Kantona Sarajevo. Kakva je to bagra majko mila, gora je nego sve ove ubice.
Nemojte se čuditi na ovo "došli da nekog ubiju" pa pušteni.. Gospodo, to je demokratija donijela. Nemaš dokaza, može ti se ceriti u facu i otići. Dobro došli u vrijeme kada svi imaju prava, a najviše bogati i opasni.
Pa nije demokratija ovaj korumpirani sistem, čovjek im je doslovno priznao da je došao izvršiti ubojstvo. Samo po tome ga nisu smjeli pustiti. Da je negdje na Zapadu istresli bi ga iz gaća dok ne kaže ko je naručio i koga treba ukokati. Tu nema rasprave i puštanja.
DŽej iz mlađih dana.