Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao, pa znate da je nekulturno čitati tuđi dnevnik :) Sram vas bilo
Koliko znam i Srbi su kupovali od iraq ili irana nezz kao i Bosna ali mi nikada nismo od Saudijske Arabije uzimali oruzije mozda smo dobili vehabije i jos neke donacije a oruzije nikada.
I evo još dokaza da je srbija bila itekako umiješana u ra i da je učinila genocid uz pomoć ovih naših bošnjačkih smrda pocrkali ddabogda ako Bog da!
Cercil, Ajzenhauer, Staljin i svi oni heroji 2 svjetskog rata su se vjerovatno okretali u svojim grobovima s pram licemjerne politike koju su vodili njihovi nasljednici. Slicnu gresku su oni nacinili kada su dozvolili Hitleru da im dode pred kucna vrata pa da onda nazovu neke stvari pravim imenom
Fasizam nije porazen u BiH. On je samo ozakonjen sto je propast Evrope, Svijeta i svih demokratskih snaga. Za to su dosta placali bosanci, mi smo svoju lekciju naucili. Ali doce vrijeme kada ce i oni svoju da nauce, fasizam i nacionalizam se siri kao kuga. Hitler i 2 svjetski rat i nije bio dovoljna lekcija da prepoznaju iste slike logora, silovanja, genocida, protjerivanja koje su se dogodile gotovo pola vijeka kasnije. Zaigrat ce mecka i pred njihovim vratima a onda nek se igraju vise politike tj. prljavog politikanstva.
Cak samo ovaj dio nedvojbeno dokazuje direktno ucesce i zlocinacke namjere Srbije i njihovog rukovodstva tokom rata. Svijet je uvijek bio licemjeran i nikada nije zelio da zvanicno prizna agresiju i kazni zlocin. Zbog toga mi i danas ispastamo i dalje smo pod agresijom iste politike samo u blazem i prefirganom obliku. Kazu nemogu se dogovoriti BiH politicari, neka oni naprave takvu jednu tvorevinu kao sto je RS u svojoj drzavi pa nek pokusaju da se dogovaraju koliko god hoce.
Ratko mladic je KUKAVICA,kao i veliki broj srba.STRAH NIJE HRABROST!!!VOjvodo ne seri matere ti i ne izazivaj mogo bi nas kolcu zavrsiti
@srebrencanin Nihade Begovicu, ne kofrci se previse, mlad si a i daleko si od Bosne...Budi pametan i sakrij se u misiju rupu... I ne prizivaj drugu rundu jer i tamo te moguce naci....
@ vojvoda sljedeci put ces nam pusiti kitu u srebrenici...pi.ka ti materna
zbog takvih kao sto si ti,jedva cekam tu drugu rundu...da vratimo za srebrenicu,kozarac,visegrad......
more turci ocete jos jednu rundu?
srpski dnevnik na srpskoj cirilici od sprskog generala koji jede srpska GOV*A :D hahahhha uzivajte ;)
kakv mu je ono svrakopis -ko da ga Kinez pravio .....
kažu da će sutra objaviti nastavak...
vidi se da je nepismeni primitivac...... koliko grmatickih gresaka brdskog monstruma.....