Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siki u kojem ti vremenu zivis i kakvim zabludama ko ce priznati tu tvoju republiku i vidis i sam kolko vas se beograd stidi kako se rat zavrsio nista pametno niste rekli sam mislite na klanja i ostele gluposti i zbalude vajda je to najbolje sto meze napraviti u svojim zivotima bjednim sta vi tamo imate nemate nista osim livade seljaci obicni
Imas malo problema sa pravopisom. Je-be te raspored rijeci u recenici. Ne postoji \"srbska\" nacija. Napisao si pet \"recenica\" i napravio 12 gramatickih gresaka, govedo nepismeno!
Genocid u Srebrenici je napravio Alija Izetbegovic i Naser Oric,u cemu smo im itekako zahvalni i neka im je rahmet dusa! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Hvala na podrsci u borbi da ovi prostori budu primjer svim kulturama dunjaluka. Zlo se je desilo, treba ga priznati, traziti oprost pa onda racunati na stecanje povjerenja. Mi jedva cekamo da oprostimo, ali jos uvijek kolektivnog trazenja oprosta nema Gospode u crnom su vrlo blizu da razumiju kako se mi osjecamo u Bosni.
POSTUJEM SVE LJUDE NORMALNE. ZENE U CRNOM SE BORE ZA NESTO STO SE NEBI SMIJELO BORITI.. ZAMISLITE DA SE NJEMCI PROTIVE GENOCIDU NAD JEVRJEJIMA!!!! NISTA NA SILU SE NE MOZE POSTICI !!!! DOK SRBSKA NACIJA SE NE SUOCI SA ISTINOM NISTA OD TOGA SVEGA. POJEDINCI NE MOGU DONIJETI PRAVI REZULTAT!!!!