Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vas dvoicu budala bi bilo bolje da naucite neso od Vuka Karadzica, oca srpskog jezika, nego sto ste ucili od tog vaseg jadovana, jadi jedovi.Gramatika vam ne ide od ruku kao lajanje i vredjanje.
SUMADINAC SLOBODNO SE TI POTURCI POSTO VIDIM DA VOLIS KAD TE BALIJE KARAJU IDI UVUCI IM SE U CMARCINU PRLJAVU,SAMO PRVO VIDI JESU LI DOBRO OPRALI DUPE
BRATUNAC, oladi malo bre, OVI GORE SU PRAVI SRBI koji se stide za ono sto ste vi bosansko Vlasinje pocinili. Zovete sebe Srbima, a dobro znate da ste Vlasi, i da samo sramotite srpski rod.Samo napred NVO, operite bar malo obraz srpskom narodu sto ga oni jadovani od Vlaha ukaljase.
MAJKU VAM JEBEMO IZDAJNICKU KOLIKO SU VAM DALE BALIJE LOVE DA PISETE ZA NJIH ZALIM ZA SVIM ZRTVAMA ALI STO NE PISETE O ZRTVAMA I MAJKAMA SRPSKIM NAPUSITE SE KURCA NE VLADINNA GOVNA