Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jadna li si ti srbijo, samo me interesuje gdje su ti silni antifasisti i pravi srbi, zasto se ne prisjecate svih srpskih pravih ljudi i antifasista, sto njih ne revitalizirate. to sve govori o sadasnjem stanju u kojem se nalazi srbija
...samo da se sjetim familije poštovaocima lika i nedjela zločinačkog đubreta...
Pa kada je rehabilitovan fašista Dobrica Ćosić (od strane međunarodne zajednice) ne znam šta se ovi čude rehabilitacije fašiste Draže Mihajlovića koji je mala maca za Dobricu i još neke iz SANU.
Amerikanci su odlikovali Dražu Mihajlovića, i to posle drugog svijetskog rata.
Na današnji dan 1944. godine, na zahtev izbegličke jugoslovenske vlade, koja je to učinila pod pritiskom britanskog premijera Vinstona Čerčila, kralj Jugoslavije Petar II je u Drugom svetskom ratu oduzeo komandu Dragoljubu Draži Mihailoviću i priznao Josipa Broza Tita za jedinog vođu jugoslovenskih snaga otpora nemačkoj okupacionoj sili.
svako ko je imao prilike da upozna četnike , zna da nije istina to što se piše o njima , to su hrabri i plemeniti borci , istinski heroji i junaci , borci za pravdu i poštenje .
u skidanju komunisticko ustaskih okova sa srpskog naroda je rehabilitacija draze mihajlovica
je mucenik komunisticko ustaske jugoslavije
ili rat
jugoslavija je bila rezervna ustaska varijanta
spremno da se ustaske agenture konacno pritjeraju iz srbije
komunisti su se duboko ogrijesili o srpski narod
ili smrt
živ je draža umro nije dok je srba i srbije !