Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona uopšte nije svjesna kako je moćnu nagradu dobila
Inšallah i sestra u vjeri da postane
Neš ti Pazara. To mora da će žena sad precrči od sreće.. al prvo da na Google Earth nađe Pazar. Koji kompleksi veličine..
Sad može reč, da je uspjela u životu, ima priznanje čak iz Srbije.
zena ce morati na google where the fuck is novi pazar what's that bazar in saudia ar.what a joke😭😂😂😂😂😂
AAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA
Najbolji i najsavrseniji politicar trenutno u svijetu.Najnanje sto bi joj se moglo zahvaliti je ovogodisnja Nobelova nagrada.Blago zemlji koja ima ovakvog razumnog i nada sve u dusi postenog politicara!!??👏👌
LOL
Tipicna muslimanska patetika. Poslije odredjenog vremena slijedi oduzimanje istog hahahahaha.
Ne znam po kojem osnovu Pazarci "znaju sta moze donijeti vjerska i rasna mrznja".. Nit ih je rat dohvatio, nit su smjeli ista protiv Srbije kad su svi drugi uveliko i ratovali.
Nemam nista protiv, naprotiv Sandzaklije posebno Pesterce gotivim. Al ova dole ultra musliman.elita, pravi narodu pojam zrtve ni po kakvom osnovu.
Pitanje: 1.Koliko Novo-pazaraca zna gdje je Novi Zeland? 2. koliko Novo Zelandski narod zna gdje se nalazi Novi Pazar?
smrkva1, jeste al' moraš dobro saviti kartu. Ne treba BiH ono što nije njeno...
Pusti se šta je bilo prije. I Jugoslavija je bila nekada pa više nije...Živi trenutni zivot. Pusti se onih tamo života i tudjih želja i življenja. Ni sa ovo malo teritorije BiH se ne može napraviti nešto pošteno vizavi politike a kamoli da nam još šta zapadne za zub.
Jel istina da ce dobiti i paprike u kajmaku iz Sjenice
Da sumiramo: Neki ludak najavi da ce pobiti muslimane. Ti ne mrdnes prstom da ga sprecis. On pobije 50 muslimana u tvojoj drzavi. Ti stavis maramu i dobijes orden Novog Pazara. Sasvim jednostavno.
Ako dobije nešto od zlata mora paziti da ne zahrđa😊
Srbija do Kosova, Sandžak do Novog Zelanda!