Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ako bude tacno, pitanje je kako je granicu presla i to 2 punkta.
Ma gluposti sa danasnjim DNK bazama i AI koja moze da izgenerise hiljade profila licnosti i pretrazi , glupost je ove stvari raditi
Daj Bože da je tačno i da je dijete živo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci majka je prodala ako je to stvarno Danka,neka se ona samo kuci vrati ziva i zdrava,a krivci dabogda dobili maximalno!
Pa šta će kod kuće ako ju je majka prodala. Bolje da ostane u Beču. Jbeš i mater svakakvu.
Hahahahahah prodala je pa nek se vrati ziva kuci, j ti mater glupu 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Majka je usla u trosnu napuštenu kucu da iznese dijetu drugom vodu i tada je mala nestala... Svaka majka koja ide bilo gdje i vodi malo dijete- djecu nosi vodu obavezno! Nosi je tako da mora biti uz nju jer djeca stalno traže vodu, stalno! Sve moze da fali, ali voda mora biti uz majku! Ja sumnjam na majku, i da je nije prodala, ona je kriva. Odbila poligraf i izjavila da ne prati društvene mreže i da nije vidjela da je njena Danka mozda u Beču.
Čudi me kako ovi iz RS-a ne skontaju kako da se uključe i pomognu, ne zato što su sposobni, već zato što se hoće da su veći srbi od srba iz Srbije.
Meni bi do sada srce puklo da ne nađu moje dijete a ovi ko špricer.
ma ovdje samo pritisnuti roditelje, ne gubi se dijete od 2 godine ko 10 feningi, ja i kad 10 feningi izgubim pretresam dzepove, kladim se da su roditelji odgovorni
nadam se da ce te je nac i da prijavim laz sto su vijesti pisali o dvije nevine osobe ni krivi ni duzni muhamed tufankiji,zakuan tufankiji hapsili su ih bez razloga a kriv sam bio ja otac nije znao nista, brat mi upozorio da ne radim glupost story time na tiktoku @from_balkans (novac nisam trazio samo sam trollo srbe za preglede i drame)
Navlakuša, da se majka opusti i napravi grešku
Djete je kindapovanonili prodato. Djete od dvije godine jedva moze 100 metara asfalta proci a ne sume
Necu ništa tvrditi niti osudivat prije nego li istina izade na vidjelo, samo cu spomenut slučaj Antonije bilic za kojom se tragalo 8 mjeseci, čak se jezero isušivali, sve prevrnuli, djevojka nadjes od mjestana uz samu cestu zakopana na odlagalište mesnog otpada sto je pse zavaralo, tako i ovo kuća je ključna i okucnica
To je glupost, da je neko oteo ne bi s njom šetao po gradu. Onu malenu nijemicu nestalu prije 15 gofina jos uvije prijavljuj kao negdje viđenu.
Ma dajte više senzacije
daj bože da je istina. ali ovakvih djevojčica u beču milion. jedino ako nije čuo da pričaju na srpskom, ali to nije navedeno...
Kakve gluposti cuj u Becu,zatiranje istrage,po meni jedini ko moze znati je mati.
pretpostavka da je vidjena..pazite sta pisete
Pitam se zasto isti nije pozvao Plliciju?!
Fenomen je koliko ovih dana ima detektiva na internetu koji sve znaju kako se i šta se desilo, dok se slučaj ne riješi ne shvatam zašto pojedinci odlučuju pisati takve tvrdnje i takve gadosti o roditeljima, ako se još ništa ne zna, najlakše je pretpostaviti, ali gdje će vam onda duše ako se dokaže da mama ili otac nisu krivi ?