Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ti dodje po mentalitetu isto kao Afganistan. Primitivan narod koji već stoljećima živi u prošlosti.
Da,dovoljno je da pogledaš Zvezde Granda,Zadrugu i ostale programe iz Srbije i da to zaključiš
Pa oni jes nisu zaboravili Turke od prije 500 godina da nas prihvate
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi“, kaže Rambo.
Бјелосвјетски сатанисти и њихове слуге потурчене.
Zamislite pare zavrse kod Zivkovica. E moj Patko
‘Sick’ narod!
Mislim da ti terorisricki novinaru imas "gubitak razuma"
Što je neko brzo skonrao kakp da mlatne lovu, kakav Mladić šuplja
Ma znam ovoga, on ne zna rečenicu sastaviti.
Ne vidim razloga nikakvom čuđenju. Zamislimo samo kakva bi bila Njemačka 1971 da je Adolfa Hitlera zamjenio "transformirani" Joseph Goebbels.
Idem da javim da blokiraju racun.
Marić??? ma hajte više sa njim u tri lijepePM!
Sky SICK nation, ali fkt....
Mogu mu slati i zlatne poluge, ali nije to to. On je sada tamo jedan maHleni mišić, propao, oronuo, a iza sebe krvi do koljena i umrijeti će u vjerovanju da je heroj koji je mnoge žene i djecu zavio u crno, a pred generalom Dudakovićem pobjegao glavom bez obzira. Da to su ti HEROJI MIŠEVI.
Ovakvih ima šaka jada ali su bliski vlastima i imaju novac i javni prostor. Isto je u BiH i Hrvatskoj. To je šaka jada zbog čije ultra fašističke retorike pate milioni ljudi. Strasno
Dobra paljevina. Kakve veze ima sa BiH? To su svejedno fašisti.
PArovi, Zadruga...itd 🐺🪱🐒 , Politicka "elita" I sav JAD I CEMER Srbije pod jednim krovom....
Moze li u polovnim pelenama za usratka ???