Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svim srpskim rusofilima sto jedu hljeb u njemackoj uruciti otkaze i noga u dupe, pa nek traze posla u rusiji.Od 92 im je balvan revolucija gdje god i jedan srbin ima
Znate li koliko je Njemacka donirala Srbiji? Investirala u Srbiju? A Rusija? Samo zavrnuti bagri pipu, pa nek srbuju i jedu slamu do mile volje.
svim siptarima uruciti otkaze u Srbiji i nazad u siptariju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U 21-om vijeku ni dabrovi ne podižu barikade.
Sprema se srbima taraba 😊
bombard Belgrade please
Ja bome mislim da se sprema da Srbi dobiju RS 2 na Severu. Time bi oni bili zadovoljni jer ih ostatak i ne zanima, sto ces sa 2MM albanaca?? Njima je najvazniji kolac svih ratova RS i sada povratak CG u svoje skute. Oni koji nije bia u CG ne zna da je tamo >75% naroda za Srbiju i Beograd. Samo je pitanje vremena kad ce i to da uzmu pod sebe. Sto je najgore oni ce za 10-12 godina da dobiju svoju Veliku S i to bez opaljenog metka.
Ja bome mislim da cete za 10-12 godina dobit manje od 5% srba u Bosni i Crnoj Gori . Znas vec kako ste srali u Sloveniji Hrvatskoj i na Kosovu , a gdje ste sada manje od 5% . Dakle samo jos ovo malo vremena i nestajete i iz Bosne i Crne Gore. Naravno , zasluzili ste to
Najvecu prijetnju srbima predstavlja vucic. Sto ga se prije rijese pocece normalno zivjeti. Dok god je on na vlasti bice im samo tesko, a sa njim su ionako izgubili kredibilitet. Sve sto on radi to je u vlastitu korist. Kao on je borac za srpska ptrava, pa sto onda ne posalje danila na barikade, nego to trazi od tudje djece. Svoju cuva kao oko u glavi.
Kosovo je najbolji primjer kako je albancima dobar lobi a kako je nama los! Albanci imaju 2 drzave, jednu koja je 99% muslimanska a druga koja je mjesana. Tu muslimansku cuva americka i njemacka vojska i ne hebu srbe ni 2%... Kod nas hebu vecinu radi manjine, daju nam max blokade i situaciju vjecitog kompromisa... Sto.. jer nam je diplomatija katastrofalna i fokusirana je samo na uhljebljene a ne na svrhu jacanja drzave!
Sve ti je do geo polozaja 😉 nemaju oni potporu od usa zato sto su im dragi eto, nego zato sto je tu “granica” istoka i zapada. Strateski bitno. Budi sretan da ti “granica” nije u drzavi jer takvi na kraju postanu “kolateralna steta”
Tipično srbin... Uvijek on ima svoju verziju istine, a ta verzija je upakovana laž. A pakovanje je uvjek isto. Oni uvjek vide neke zmajeve koji ih napadaju i žele im loše, a to ustvari rade drugima.
Svesrbici vole probleme, vole kavgu I tacno uvjek je Njemacka kriva za sve A svesrbici su huda tako miroljubiv plemenit narod
Vule jes' ti dobar? Pa bolje da Njemačka dominira na Balkanu nego Srbija, nećemo srednji vek
Nema mira u regiji dok se srbi ne smire i odustanu od velike srbije ili ti ga srpskog svijeta sto prije to skontaju bolje za njih da srbija ne ostane samo Beograd
Ne mogu oni bez barikada 🤣😂🤣😂
Ovi Nijemci veći siptari od siptara. Samo im jos kapice fale.
Ovi na dnevnoj bazi stvaraju i izmisljaju "neprijatelje srpskog naroda".
To je jednostavno rasa koja ima sa svima problem! Kada nemaju, Hrvate, Albance ili Bosnjake onda se izmedju sebe... Kako je moguce da su sa svima u sukobu??
Vec poznata srpska teznja da rade protiv drzave u kojoj zive.Osim naravno,Srbije...
Što niste čuvali tako SFRJ i ona je bila nezavisna, a Švabo? :) A realno kad vidim ove korumpirane isptke od država na Balkanu postajem jugonostalgičar.