Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi smrdi na najgore!
@paulpanzer sta bolan smrdi..ovo se reciklira vec 20 godina..sjedi..uzivaj.. gledaj pametnija posla od "politike"
hahahahahaha nasli se dvojica ovakvih razghovarati o kulturi, mogu misliti kako se taj razgovor odvijao :)))))))))))))))))
Razgovor o bjegu sa koferima i traktorima.
SVI GRADOVI I SVA SELA SVUD SE VIDE TVOJA DJELA ,CJELA SRPSKA REPUBLIKA RUKU DIZE ZA DODIKA!
@RSNEZAVISNA jadnice, jel sta ima u kontejnerima ? Sad ce doci dijaspora pa ce biti vise u smecu hrane.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kad bi skupio školovanje od obadvojce, vidio bi da nisu ni srednju završili kako treba.
Dva propaliteta
NEMAMO SE NI MI CIM HVALIT ALI SRBI SEBI SVASTA DOZVOLJAVAJU DA IH VODE OVA DVOJICA. SIGURAN SAM 100% DA SRBI U SVOM NARODU IMAJU MNOGO PAMETNIJIH, MUDRIH I VIDZENIH LJUDI OD OVE DVOJICE, NE BIH DA IH UVRIJEDIM ALI SU OBJEKTIVNO NIKOGOVICI.
Mala ispravka: U Srbiji i Srpskoj. Zasto Srpsku stalno nazivate RS? Ta nije Audi ili Skoda, drzava je.
@puJ-do Nije svaka drzava na svetu nezavisna. Uzmimo za primer Kaliforniju. Ona je savezna drzava u okviru jos vece drzave koja se zove SAD. Znaci Kalifornija ima deo suverentiteta, a dio ima SAD. Tako je i sa Srpskom. Srpska je drzava u okviru djetonske BiH i deli s njom suverentitet u paritetu 80% za Srpsku, 20% za BiH.
Kao sto je i ocekivano donesen sljedeci zakljucak: situacija je losa sa tendencijom da bude gora.
UZELI PO DILDO UMJESTO NARGILE I IZMIJENJASE GLAGOL KRASTI KROZ SVA LICA
http://poskok.info/wp/covic-plase-ljude-trecim-entitetom-europski-put-nema-alternative-cilj-reorganizacije-je-stvoriti-jaku-drzavu/
"ZIVILO KOSOVO,I BRATSKI ALBANSKI,TURSKI NAROD..