Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara vlast je imala samo jedan ideal ! A to je ulazak u EU po svaku cjenu! Samim tim su zapostavili saradnju sa ostalim ,a narocito sa Rusijom!
Nije samo energija ,oblast u kojoj se moze saradjivati ! Mada je jedna od najvaznijih ! Tu je i poljoprivreda,turizam itd !
Problem Kosova je je oruzje EU u pritiscima na Srbiju!Oruzje koje su napravili da bi oni postali novi vid kolonijalista!
Svako izmjestanje ,okrilja pod kojim se treba resavati problem Kosova je navijacki !Samo UN moze o tome da raspravlja !
Lijepe snove zelim Englezu i taras buljbi , usput popusite mi prije spavanja sanjari...
Smesni te kao onaj novi bioskop u Beogradu....:))))
Uskoro Welcome to Republic of Vojvodina i Welcome to Republic of Sandzak Vranje ce se vratiti Makedoniji i Turskoj a srbiji ce ostati samo ada ciganlija ko simbol Nacije, hahahahahahahahaha
Potpuno se slazem sa Srbijanski predsjednikom da se problem Kosova mora resiti u skladu sa principima EU.
Srbija tone, davi se u sobstvenim govnima. Kraj srpstva na Balkanu je kraj siromastva i bjede. To je svakom vec jasno!