Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiju sa Republikom Srpskom.
Tako je Tomo, diplomato nas! Nema diplomate do seljaka! Seljake najbolje seljak predstavlja.
Srbija + Republika Srpska = Velika Srbija, 8 miliona Srba
Mozete vi da smrdite koliko hocete.Za vas je Srbija institucija!!!Da nije tako ne biste slepo pratili sta se svakodnevno desava u Srbiji.Pozdrav.
Seli u Rusiju! Uskoro ces ostati sa bg pashalukom pa da ostanete ruska gubernija, gubavci prokleti!
S R B I S U R U S K I I M I G R N T I i naravno vratit ce se kad tad svojim ruskim pecinama primitivnih vukodlaka koji imaju samo oblik humanoida, u sustini, oni su vampiri , zato su im popovi bradati i rogati ko vampiri !
Sta zar ideja nije dobra,prvose krv pita tjest rodbina,treba Tursku pitati oni su nam braca,znam sigurno da ce pomoci ,staje to za nasu bracu Turke 2,3miljarde evra.Sigurno cemo vratiti sa kamatom.Nartalitet ce se povecati za 10 posto znam sigurno.
Moj Nikolicu sto netrazite od rodbine iz TURSKE.
Mi iz naše drage SDA više volimo Tursku od svega,pa i od BiH.Jedina je razlika što u Turskoj nema ovakvih levata i ovaca za šišanje.
S R B I S U R U S K I I M I G R N T I i naravno vratit ce se kad tad svojim ruskim pecinama primitivnih vukodlaka koji imaju samo oblik humanoida, u sustini, oni su vampiri , zato su im popovi bradati i rogati ko vampiri !
KAKI MI SE NA SRBIJU I RUSIJU I JEDNI I DRUGI SU ZLOCiNACKA I FASISTICKA BANDA GENOCIDASA ! SVE STO JE PREKO DRINE JE OPASNOST ZA CIVILIZOVAN SVIJET , Bosnu, Hrvatsku i Evropu !
MI SMO GOLDEN GATE IZMEĐU DRŽAVE KOSOVO I DRŽAVE BIH.
srpska zemlja i pola HERCEGOVINE
Mojih top ten 1. Turska 2. Iran 3. Saudijska Arabija 4. nasih 24 posto 5. Afganistan 6. Pakistan 7. Irak 8. Sudan 9. Albanija 10. Kosovo
zato vas je i najvise zavrsilo na golom otoku Tile bio pametan, al\' ne dovoljno pametan
Srpska i Srbija u srcu, Bosna u k..urcu!!! Uvijek bilo i biće!!!
1.РЕПУБЛИКА СРПСКА 2.СРБИЈА 3.РУСИЈА 4.ГРЧКА 5.КИНА 6.ШПАНИЈА 213.ХРВАТСКА 224.БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА