Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbte, bura odnosi djecu iz srednje škole u osnovnu.
Oplakah
nije to bilo malo ..puhalo je preko 100 na sat u trenutcima...a najviše na Krćkom mostu izmjereno 220 km/ h
Za koji dan ce u BIH
Sutra će reći kako bura puše i u Mostaru, u kojem je geografski nemoguća bura
Kako bi onda ti nazvala vjetar koji puše 60+ km/h u pravcu sjever/jug na području koje ima mediteransku klimu?
Pročitaj šta je bura: Jaki vjetar koji se strmo spušta sa visokih planina prema morskoj obali. Inače bura puše u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Na jednom dijelu Kavkaza. To u Mostaru je sjeverac, u Beogradu je Košava...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haos sa nevremenom od 60 km/h ,a kakva je onda strahota sa 380 km/h kao na Filipinima. Cijela naselja zbrisana.Nema nicega,a hiljade mrtvih pluta po moru ,lezi na i ispod smeca.
Nadam se da su se nasi kojekakvi humanitarci ponudili da posalju makar simbolicnu pomoc.
NA Filipinima je normalno da puše 100km/h, a kod nas je i 30 mnogo. TAko da ne laprdaj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neka nema zrtvi a sve ostalo se da popraviti!
"Na Jadranu, navodi list, puše jaka bura, a meteorološka stanica na vrhu planine Učke u Istri zabilježila je brzinu vjetra od 170 km/h." Skoro kao nasi "trkaci" :)