Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je u BiH ukradeno robnih rezervi ""a nikad lopov nije pronađen"" ( jer se nije ni tražio postavljen ispred stranke)
u bihaću su ukrali 10 kubika(oko 120-130 metara)drva preko noći,valja i to znati a da niko ne čuje
Cuj psenicu ukrali, haj da je droga pa i nekako, al psenicu. Zapanjen sam.
Drzava stvorena za kriminal a nikom ne odgovaras 😁
35 tona 5-6 hiljada Eura???
Lopovima treba dopustiti da im sude ne SUD vec " mucenicima" tj.vlasnicima svojih proizvoda pa taman bio to i PREKI SU jer ni se na taj nacin sprecile kradje svih vrsta a za " nevidljive" kradje u institucijama jos drasticnije i JAVNA POGUBLJENJA( primer sa Causevskim)
Ko je vrijedan ništa mu nije teško
I onda kazu isto 35 tona psenice i 35 tona zeljeza, niko nema snage ukrast 35 tona zeljeza...
To su isti oni sto ukrase i kobasice. Ne idu kobasice bez hljeba.
Dodikovi ljudi.
Postalo sevap šta ukrasti kraj ovih naših političara na Balkanu
Samo krađa lopovluk korupcija mito lova ispod stola pljačka hapa, to je super puna podrška svima koji to rade , kad mogu ovi u odijelima što ne bi mogla i sirotinja neka sevap je kraj ovih današnjih političara nešto i ukrasti