Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj policija ih nije dirala, onda svi trebaju ponijet po ikonu, ruksak pun kamenja i udri na lopove.
Pa da su napali lve sa ikonama satrali bi ih srbi.. Diraj im sve al nemoj ikone.. To bi bio gradjanski rat.
Ciganska posla goni ih u p.... materinu.
Znaci prvih 6 vijesti na portalu o protestima u Srbiji. Mora da ste srbski orijentisani ili vas dobro placaju
Znaci prvih 6 vijesti na portalu o protestima u Srbiji. Mora da ste srbski orijentisani ili vas dobro placaju
STIGLI I LITIJASI NA PROTESTE☝️ PO RUSKOJ DIREKTIVI☝️
samo još fale jehovini svjedocima sa "stražarskom kulom" u rukama....
Ove sa ikonama poslao Vučič i dao im po 50€ a ovi naivci im aplaudiraju. Čuj nije ih policija dirala, pa zašto bi kad ih je poslao Vučić da mu čuvaju zicugu i da smiruju nezadovoljne građane
Litije
@Fundament Boli me kara i za tebe i tvoje SDA hobotnicare....po ko zna koji put ti kazem glabaj mi osunecenog...a kada dodje vrijeme licno cu ti ga/vam pokazati...majkuuu mu vasu hebem, pa zar mislite da ste skroz ubili ISTINE za ovih 30g?! Srebrenica PRODATA/ZAMJENJENA! Pocinjen GENOCID!Kosovo je Kosovo.Ovo sto se desava u komsiluku to je i kod nas ISTI PROBLEMI ISTI LJUDI! ISTIIII KRIMINALCI ! Dolazimo po vas, ja sa skinutim gacama da me ne zamjenite sa 'mrskim srbima' ;)
O pomozi Boze veceras i onom koga tuku i onom ko tuce
MasAllah
po cemu su oni manje relevantni od bilo koga drugog na demonstracijama? sa ovih demonstracija svako uzima kao sa svedskog stola sta mu odgovara za prodavanje svojih politika.
al ipak je najupecatljivije sto vecina demonstranata nosi maske. to dokazuje da kad mogu nositi masku dok cupaju zardinjere i klepaju ih od pod svom snagom, mogu je nositi i dok pristojno setaju ulicom .
Fučiću hubij se. Srbijo gasi se ❗
U 10:15 krece makljaza.Protesti nisu samo od jedne grupe ili grupacije ljudi!Normala da ima i vjerskih cinovnika na protestima ;) nije valjda da je Hodzama dobro toliko da ne bi izasli nikada protiv Baketa :D
Svo zlo na svijetu se dešava zbog religije i novca.
Vucic...Bakir...Bakir...Sebija...Covic...Osmica...AQomega :D Diplomatic...Yupie(poslovodja) SadrineSelam Kmet. Jesen stize dunjo moja!
@seoskavaralicaFADILi dobro je Smrdine, znamo da nisi FGR-ovac znamo da si Smrdin negator genocida u Srebrenici mrzitelj Islama, Alije, Bosnjaka, Bosne. Znamo da si Seseljevac, znamo da ti je krivo kada Bosnjaci se nasladjuju raspadu Krnje Srbije bez Kosova. To sto se u Srbiji desava ne odnosi se na Bosnu. Necete ovamo svoje nasilje donijeti niti mozete. Ovo vam je Bozija kazna za Sandzak i pandemiju virusa tamo