Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balvan revolucija, tako je počelo u Sarajevu
@Bstecak da se prikljucim razmisljanju... dva oka se zavadila ... ko bi to mogao pomisliti nakon sto suzajedno razarali hr i bih.
@Bstecak E moj Bosnjo naivni.Nema ovo veze sa balvan revolucijom.Otidjite na Vuciceve portale u Srbiji, i medije pod njegovom kontrolom, i vidicete da o ovome nema skoro nicega.Jasno je da Milo ovo sve radi u dogovoru sa Vucicem.Crnogorci su podmukli Srbi, oni to rade samo da udovolje Vatikanu, i stranim centrima, koji hoce da ih odvoje od zlocinacke SPC.Oni ce ako opet bude rata biti najveci krvnici Bosnjaka, kao sto su I biliu svakom ratu. U WW2, u WW2, i u ovom zadnjem ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nedajte se Crnogorci... Nedajte da vam spc zatruje drzavu!
podrska crnogorcima
@NedD ..misli Milogorci??!! Crnogorci su SPC
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
koliko mi ovih srba dosta, tacno mi dodje da predjem u crnogorsku pravoslavnu crkvu :)
Ovaj zakon je velikosrbima gori od nezavisnosti CG, potajno su se nadali da je CG samo zastranila i da će se, s vremenom, vratiti na 'pravi put' u zajednicu sa Srbijom. Ostala je himera u CG, zločinačka SPC koja je korijen svih zala na Balkanu, Milo odlučio da je eutanazira, sretno ti Milo !
ove bi hico na kupanje slao. poslje kupanja gledo bi SS imal koji zlatni zub
Zovite braćuu ruse a imate i leteće tenkove...pa ćete da letite u nebo...
Ođe je pitanje dali ćemo biti nezavisna i multikonfesionalna država ili ćemo je oredati velikosrpskim šovibistima,četnicima koje predvode spc i df.Crnogorska pravoslavna crkva je ukinuta 1918god.nestankom CG u kraljevini srba,hrvata i slovenaca.Do tada je crnogorska crkva bila autokefalna i to bode oči srbima u CG.
Kreću li avioni iz Beograda . Nasilje je sledeći korak , poznati reziser preuzima komandu.
Genocidno pleme nema mira , stvarno ih treba spustit na zemlju!!
Triba jednom zauvik ove Srbe satrat u papar, do tada neće biti mira.
pa ja 20 godina proslo a nista nisu klali,pljackali,silovali... pa moraju negdje da naprave haos
Stislo ih sa svih strana a šta će oni NA TO
Slobodarski Nikšić je krenuo prema Podgorici,bježte nule,poturice i Dukljani,Srpska Sparta je progovorila!!!
zasto ovi ne idu na Kosovo? Tamo im je sveta zemlja!
Srbi samo znaju sa barikadama .. Sarajevo 1992, ali pazite, ako mediji u Beogradu nisu javljali, Crna Gora je članica NATO-a :D
Pa zar ovaj Vulin nije napravio neku “odbrambenu” strategiju i za srbe iz Crne Gore. Javite mu!
Ostalo je jos tu, u makedoniji i u pokrajinama da nebeski narod ne.zapocne belaj 😀