Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna kurti kako s njima, oni se jos jedino mogu u bosni tofrciti
Pa na silu se odgovara samo SILOM. Glupi Bošnjo, jao evo komšije nemojte nas više klati, silovati, ubijati-hajmo biti dobti ljudi, komšije naše divne.
@TiNikadNecesBitiGas ne mozes silom jer imas deytonski, plus EU i zapad mrzi muslimane, bio bi odmah embargo cak i da oni krenu prvi, vec vidjeno, svi to znamo, zna to i dodik i vucic i svi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A kako to srbi? Kako to a kako to? Gdje su principi ponosi obrazi
Kako rekose vucic "nema predaje KM ostaje" i jos je rekao novinarku N1 oces da ti ponovim i ponovio 3 puta "nema predaje KM ostaje" , "nema predaje KM ostaje" , "nema predaje KM ostaje" Hahaha... STA BI vucko ?
kme kme i na šalter za kosovske tablice. Brate pola svijeta priznalo sta serete, ako vam ne odgovara Srbija ce vas rado primiti, al u qrcu
A kako uvijek precutite o tome da Albanci masovno uzimaju srpske pasose
bolje im je kod kurtija nego kod musliu-a
Jarane, sta da ti kazem, idu k'o halva!
Priljubili znači 👏
Ja se samo nadam da su Srbi skontali ko im je pravi neprijatelj i nadam se da su vidjeli da Vucko i njegovi poltroni bi rado uvalili svoj narod u još jedan bespotrebni rat
Sta kaze Vucic.....ili jos razmišlja i liže usne.....
Kombinacija brojeva i slova na registracijskoj tabli koju okacis na auto. I radi toga zamalo da se ne zarati opet. Tobe jarabi.
Kosovo je republjik...
Polako Bošnje, polako... Svet se neumitno menja, ovaj zapadni dolazi mu kraj. Videćete to uskoro i ubrzo šta će biti. A vi ostajte opet na pogrešnoj strani istorije, kao u 2 svetska rata. Samo, ovaj put neće biti Srbije da vas na svoju stranu ponovo prima. A ovog indijanca podržavajte i dalje, mada njegova sila se kraju bliži. Kad Ameri uskoro odu iz srpske pokrajine, za njom će i svi oni kolektivno. Bog je dopustio da čine zlo Srbima, ali sa razlogom.
Za vas smo mi uvijek spremni..
posto bih nije priznala tzv rks ispade da su ilegalne tablice tzv rks a ne srbije.zamjena teza novinara punog mrznje
tablice rs su ilegalne na podrucju republike kosovo. a o mrznji mole se da ne pricaju patoloski mrsci svega nesrpskog, hvala lijepa.
Svaka čast Kurtiju, on zna sa njima
Kurti je amplicilin za vlahe!
Ja stvarno ne vidim problem u tablicama.Ako cijela Srbija nosi 4 S na tablicama,a u njoj žive i druge vjere osim srba,onda isto može i Kosovo da stavi orla na tablice i neka svaki srbin registruje auto ako mu treba.
Problem je što Republika Kosovo nije dio Srbije. To bi bilo isto da kažeš, šta fali da u Bugarskoj stave orla i 4 C