Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalni ljudi u Srbiji, Hrvatskoj i ovdje u BiH se u stvari nikad nisu ni pitali. Nakaradni zlikovci su ostvarili svoje pogane ciljeve uz pomoć dugotrajnih medijskih laži i propagandi kojim su mnoge prosječne osobe naveli na zločine i zlo mišljenje o drugim narodima. Na žalost još uvijek medijsko trovanje na ovim prostorima nije prestalo.
Koji pajac je ovaj lik to je za priču. Što je najgore Srbijom vladaju uglavnom ovakvi pajaci.
Nema braco Drina vode za elektrane. Potrošili ste vodu. Nije viševaša.
Nije Nikolićev pašaluk. Mi hoćemo vučićevu jazbinu - Beograd
Kada te mama radjala trebala je napraviti genocid -dati te krmadima
Srbija se konacno morala odupreti i pokazati da je spremna da otpocne borbu u osvetljavanju svog obraza i pokaze svoje nastojanje da sa svim drzavama i narodima odrzava koliko je to moguce prijateljske, medjuljudske odnose. Ali zato mora pokazati da ima stav, da zna svoj cilj i da ce braniti svoj suverenitet i integritet i zastititi sebe i svoj narod od lazi i manipulacija sa kojima je godinama suocena.
Neshvatljivo je da jos uvek, nakon toliko vremena ima onih koji pokusavaju da izmanipulisu i ubede nove narastaje u surovu laz, pritom skrivajuci na svaki nacin jos suroviju istinu. Ali sigurna sam da ce za deceniju, mozda dve istina biti prikazana onakvom kakva zaist ajeste, a to je rat, hladan rat koji je poveo zapad, zavadjajuci prljavom igrom narod sa ovih prostora, sejuci versku, rasnu i nacionalnu netrpeljivost kako bi potom ostvario svoje ekonomske ciljeve. A Srbija konacno ima nekog ko ce nastojati da osvetla njen obraz. iako mala i osiromasena jos uvek je dom i jos uvek ima sta da pruzi onima koji u njoj zive i koji veruju u njenu istoriju, kulturu i tradiciju.
Izjava koja zasluzuje postovanje! konacno je izasao neko sa stavom i stao u odbranu zemlje koja je tlacena, ponizavana i iskoriscavana godinama, planskim ratom, sukobima i rasparcavanjem.
Razumem iznenadjenje Balkana, dugo se nije culo da Srbiju ima ko da predstavi u svetu kako zasluzuje, dugo se ponizavala, cinila ustupke i odricala svojih prava, zahvaljujuci onima kojima je bila samo sredstvo za ostvarivanje ciljeva suprotnih cilju njenih drzavljanima. Vreme je da se to promeni.
Odlucno, samouvereno, ispravno! Ovo je izjava koju treba da da predsednik drzave i naroda!
Previse je svet navikao, predugo slusajuci priznanja Srbije i za ono sto jeste i za ono sto nije. Ali Srbija vise na svom celu nema onog ko ce klimnuti glavom i pruzitu ruku svakom, vec predsednika koji ce pruziti svoju ruku, ali braneci svoju drzavu i svoj narod! Bilo je vreme da se ovakav stav konacno cuje!
Nijedan narod, i nijedna drzava nece i ne treba da prizna dela pojedinaca kao genocid, sve dok i druge strane ucesnice zastupaju stav negiranja nedela svojih drzavljana i svoje drzave. Ispravna izjava, razmisljanje i skandalozno bi bilo da je izjavio sto drugo.
Zaista ne vidim sta je u Nikolicevim izjavama skandalozno?! Covek je kao sto je i logicno ocekivati od predsednika drzave, rekao svoj i stav svog naroda, i zasto bi Srbija godinama priznavala nesto u cemu nije sama ucestvovala, neka i drugi preuzmu deo svoje odgovornosti. A Ustav kaze \"Nevin je svako, cija krivica nije dokazana.! I sta je tu skandal?!
Mnogi misle da ce sa ovim i ovakvim pisanjem postiti nesto a neznaju da ustvari rade sebi u stetu.Nikolica u srbiji podrzava jako mnogo gradjana u odnosu na neke druge koji su bili na vlasti.
Koliko sam ja procitao da njega niko nije vec su ga skoro svi podrzali povodom njegovih izjava.
Ovdje jedini koji negoduju zbog Nikolicevih izjava su mediji,a narod ga podrzava.
Kad sam procitao taj komentar koji je izasao na b92,zgrozio sam se ! Jer reziji nikad kraja ! Pa zar Vi svi mislite da je narod neuk?Da nezna kako se postavljaju komentari na portalima !