Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gooooo NATO !!!!!! Srbo-terorizam i srbo-barbarija su najopasnije i najprimitivnije zvjeri na Balkanu, vec skoro dva vijeka !!!!!
Svi srbi u (jednu državu) u Haag.
Srbi se bore protiv imperija CELU SVOJU EGZISTENCIJU dok Hrvati, Bosanske Poturice i Siptari vecito sisaju kitu (a i jaja) svakoj sili koja dodje da im uzme zemlju, rude, bogatstva. Tu se vidi da su Hrvati, Bosanse Poturice i Siptari jedna obicna grupa jeftinih prostitutki koje bilo ko sa vise $$$ u dzepu moze da kara kako hoce :) EU ce biti vas nesudjeni kupleraj, bando sitna! Stidim se sto pricate mojim Srpskim jezikom i sto me mesaju po nekada sa vama ...
ŽIVOT DAMO KOSOVO NEDAMO SAD JE BH NA REDU, DA SE RIJEŠI PITANJE DEJTONSKE BH, A JEDINA MOGUČA ALTERNATIVA JE ZA BH DA SE DORADI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, JER SVAKA DISOLUCIJA ILI PODJELA JE RAT. MOŽDA ČE SRBIMA I TO ODGOVARATI ŠTO BI MENI LIČNO BILO DRAGO, DA IM SVE DO SADA NAPLATIMO.
Ma kakvi Srbi nisu oni pucali u NATO vojnike, to su NATO vojnici sami sebe granatirali pa se ranili. Tako je to kad si toliko patološki glup da izmisliš vijest da smo mi srpsku nejač bacali lavovima u zoološkom vrtu u Pionirskoj dolini, pa u to vjeruješ što si izmislio. Dodikovci na Kosovu i u genocidnoj tvorevini vjeruju u lavove iz Pionirske doline da su u njihovim trbusima ostaci srpske nejači kad to SRNA izmisli. Smrt fašizmu
........a te mjere su UTOVARANJE RAKETA VAZDUH-SERBIA i tako 250 x !!!! pa vi nemojte slušati vašeg predsjednika. Bolji je od Gorbačova .
iNperija lol
\"iNperija uzvaraca udarac\"
Ufff dobro je,ja se vec prepao sta ce biti kad se vi ono borite samo protiv iNperije
zizitop< Svesni smo mi šta nas čeka i spremni smo, nije ovo ništa u poređenju kakve su nevolje imali naši dedovi i pradedovi u ptrvom i drugom svetskom ratu. Nama nije teško da se borimo sa IMPERIJAMA , nama je teško što kada nas velike INPERIJE napadnu, napadnu nas istovremeno sve okolne komšmije i manjine u Srbiji koji po difoltu uvek stanu na strain IMPERIJA.Uvek im IMPERIJA obeća nešto što je naše samo da zarate sa Srbijom. Mi se obračanuma sa INPERIJOM, a komšijama i manjinama u zemlji gotovo uvek OPROSTIMO I ZABORAVIMO, jer se oni uvek pri samom kraju borbe i kad osete propast imperije pokaju i traže oproštaj, žrtvuju nekoliko ljudi uz izgovor da su ostali bili zavedeni.
svi se oni furaju na to da su na fudbalskoj utakmici Zvezda-Partizan. Treba ljudima kupiti sezonsku ulaznicu da izzive svoje zivotinjske nagone, i mirno Kosovo.
Dosao racun star 20 godina na naplatu to je to :))) ko ne misli da je Vojvodina sljedeca taj veze nema...
NATO je taj koji upotrebljava silu protiv Srba, Albancima toliko nije stalo do severa kosova koliko je stalo NATO. NATO pokušava da napravi neku držvu koju ne priznaje 2/3 čovečanstva. Ko je iskreno priznao kosovo kao državu a ko je to uradio pod NEVEROVATNIM UCENAMA I PRITISKOM? Imperija se raspada sve će doći na svoje mesto. Živi bili pa videli.