Knjiga o norveškom tajnom agentu
0
NATO 1999. godine pokušao ubiti Arkana i Cecu
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaju roma na tv-u: S kojom pjevacicom bi spavao? Odgovara rom: Jest, da kazem pa da me Arkan rokne! :-)
Sreća promašiše. Šta bi Bošnje bez Cecinih pjesama, muko moja?!
Je li Arkan baš ubica i злоћинац, ili je ipak ubica i злочинац ?
Velika steta i da su i h pobili ...zabole me
Alo bre ljudi mene je spasila pesma Isuseeeeeeee idemo ruke goreeee da vas vidimmmm
MI SMO NEBESKI NROD
Da eto Ceca je bas bila bitan faktor nekome u NATO paktu... Pusti suplju Boga ti!
NAS HEROJ KOJI I DAN DANAS ZIVI I SMIJE SE SVIMA A NAJVISE VASIM AMERIMA ISTIM TIM AMERIMA KOJI SAD ROKAJU ISLAMSKI NAROD :D
http://www.youtube.com/watch?v=paz_84-NWOQ&feature=channel&list=UL
srbe na vrbe
Draga MIRCY, siguran sam da u svojoj glavi nemas vise od jedne mozdane celije, zalim tvoje ukucane i komsije koje terorises zvucima sa samoga dna ljudske civilizacije, koji ne zasluzuju da se zovu muzikom.
Eto sada braci Kinezima čist dokaz koga treba i moraju da tuze i da traže ogromnu odštetu od norveške,da prekinu diplomatske odnose,i da vise norveški ,,ne pominju ni pod razno,, . . POZĐRAV HRNJICA
@HAlterEgo ...ja jesam...skontaćeš, ima vremena :)...čovjek se uči dok je živ...
Nisam baš skontao.
@fnm ...jel\' to kad si iziš\'o iz kina...a kafanica blizu...pa ti se pom\'ješalo ? :) PS ...oplakah...
Nek bosnje procitaju malo o odbrani Celica,kada su ih arkanovci napali, i kako su ratovali. Neznam samo ko moze simpatisat ovu spodobu, kod svakog Bosnjaka sa imalo morala i dostojanstva Ceca izaziva gadjenje. Kako se neko moze diviti toj pevaljci, izoperisanoj zabavljacici naroda, kada je ta ista zabavljacica zivjela od opkjackanih bosnjackih kuca i mrtvih bosnjackih glava. Pa bosnje zasluzuju sve sto im se desilo, pa i gore. Ona je alume snimala od para mrvog opljackanog naroda, zapamtite to glupe boosnje!!
Djeneral Hrakan hahahahaha